Sonim zet haar onverwoestbare-telefoonlijn door met de XP3 Quest

Sonim heeft gisteren in Amsterdam een nieuwe versie van haar onverwoestbare-telefoonlijn geïntroduceerd, de Sonim XP3 Quest. Dit toestel zou bestand zijn tegen bijna alle elementen van de natuur en deze keer extra goed tegen stof kunnen.

Sonim heeft gisteren in Amsterdam de opvolger van de Sonim XP3 aangekondigd, de XP3 Quest. Het toestel voldoet als enige mobiele telefoon aan de IP67-criteria en is daarmee zowel waterdicht tot op een diepte van 1 meter als bestand tegen stof, aldus Sonim. Daarnaast is het toestel bestand tegen temperaturen van -20 tot +55 graden Celsius waardoor het toestel bijna tegen elke element uit de natuur kan. Volgens Sonim is de XP3 Quest de meest schok- en valbestendige, waterproof mobiele telefoon ter wereld. Zo heeft het bedrijf allemaal tests uitgevoerd om er zeker van te zijn dat het toestel zowel stevig is, als stof- en waterdicht is. De telefoon zou zelfs nog functioneren als het van een hoogte van 2 meter op beton valt of als het 30 minuten, tot op een diepte van 1 meter, onder water is geweest. Het toestel is technisch gezien geen hoogstandje maar de specificaties zijn dan ook niet onaardig. Zo zit er een 2-megapixel camera in het toestel, een GPS-ontvanger en een FM Radio. Het geheugen kan daarnaast van de Sonim uitgebreid worden en tot slot zit er een GPRS verbinding op. De XP3 Quest draagt daarnaast verschillende certificeringen (IP67 en Mil-Spec 810F) die aantonen dat het toestel naast waterdicht en valbestendig ook bestand is tegen zout, mist, vochtigheid, transport, thermische schokken en vuil.

De XP3 Quest is nu te koop in Nederland. De verkoopprijs van het toestel is 369 euro. Het toestel is niet overal te koop en alleen een select aantal winkels hebben het toestel in hun assortiment opgenomen.

Sonim XP3 Quest

 

Sonim XP3 Quest

 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters