'Sonos komt met ingebouwde wifi in haar speakers'

Sonos is momenteel bezig om een nieuwe speaker te ontwikkelen genaamd de Playbar. De nieuwe speaker van Sonos zal de eerste in zijn soort zijn die over ingebouwde wifi zal gaan beschikken.

Een certificaat voor de Playbar van Sonos werd door Engadget ontdekt. Sonos heeft de Playbar bij het Amerikaanse FCC laten keuren voor haar draadloze signalen en dankzij het certificaat is duidelijk geworden dat de Playbar de eerste speaker van Sonos zal worden met ingebouwde wifi. Tot nog toe werken de speakers van Sonos alleen draadloos zodra daar een bridge a 50 euro tussen wordt gezet. Anders dienen de speakers aangesloten te worden via lan. Sonos lijkt nu een andere weg in te gaan slaan door simpelweg de wifi gelijk in de speakers in te gaan bouwen.

De Sonos Playbar beschikt over wifi N en zal hierdoor moeiteloos muziek kunnen gaan streamen. Onduidelijk is nog hoe de nieuwe speaker eruit gaat zien en wat de functionaliteit van de speaker gaat worden. De verwachting is dat de Playbar op de CES aangekondigd zal gaan worden door Sonos. All About Phones zal daarbij aanwezig zijn in Amerika. De beurs begint op 7 januari.

Update op 27/12/2012 om 15:40 uur:

Sonos laat aan All About Phones weten dat het niet van plan is om van haar eigen Sonos net af te stappen in de toekomst. Een woordvoerder van het bedrijf laat weten dat Sonos haar betrouwbaarheid heeft te danken aan het private netwerk dat de fabrikant middels de bridge opzet. De fabrikant geeft dan ook aan dat het niet van plan is hier vanaf te stappen.

Sonos Playbar 

Bron: All About Media

KEF porsche design

De perfecte design headset? | KEF Porsche Design Space One Wireless review lees verder

WebVR Samsung Gear VR

VR porno op Samsung’s Gear VR kijken: zo werkt het lees verder

smartphone controller

Vijf onmisbare add-ons die je smartphone een boost geven lees verder

Apple AirPods ontploft

Apple onderzoekt ontploffende AirPods 🔥 lees verder

Ringke Fusion

De beste cases en hoesjes voor de Apple iPhone X lees verder

iPhone X selfie camera

‘Opvolger Apple iPhone X gaat Samsung Galaxy Note 8 achterna’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters