Sonos maakt de Play:3 officieel

Sonos heeft zijn nieuwe netwerkspeler officieel gemaakt. De Sonos Play:3 is een kleinere variant van de S5 en moet 299 euro gaan kosten.

Zoals verwacht heeft Sonos de nieuwe en goedkopere Play:3 -speler geïntroduceerd. De Play:3 is een wat kleinere variant van de S5 met net iets minder vermogen, maar verder de zelfde functies. De Play:3 beschikt over een 3 driver speaker systeem, 3 digital amps, 1 tweeter, 2 midrange drivers en een enkele bass radiator, zo is te lezen op de Sonos-website. De Play:3 kan zowel via een smartphone als een computerapplicatie muziek streamen via het netwerk. Integratie voor verschillende radio-stations en Spotify is ook aanwezig, net als bij de S5.

Sonos biedt applicaties voor zowel Android, als de iOS-apparaten en de pc en Mac. Onduidelijk is nog wat het vermogen van de Play:3 is, dit wordt namelijk niet vermeld op de website van de producent. De Sonos Play:3 gaat 299 euro kosten en zal zowel in het zwart als in het wit uit gaan komen.

Binnenkort zullen we een preview van de Sonos Play:3 plaatsen op All About Phones. Voor een video review van de grotere broer, de S5, kun je hier terecht.

Sonos S3

 

Sonos S3

 

Sonos S3

 

KEF porsche design

De perfecte design headset? | KEF Porsche Design Space One Wireless review lees verder

WebVR Samsung Gear VR

VR porno op Samsung’s Gear VR kijken: zo werkt het lees verder

smartphone controller

Vijf onmisbare add-ons die je smartphone een boost geven lees verder

Apple AirPods ontploft

Apple onderzoekt ontploffende AirPods 🔥 lees verder

Ringke Fusion

De beste cases en hoesjes voor de Apple iPhone X lees verder

iPhone X selfie camera

‘Opvolger Apple iPhone X gaat Samsung Galaxy Note 8 achterna’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters