Sonos maakt de Play:3 officieel

Sonos heeft zijn nieuwe netwerkspeler officieel gemaakt. De Sonos Play:3 is een kleinere variant van de S5 en moet 299 euro gaan kosten.

Zoals verwacht heeft Sonos de nieuwe en goedkopere Play:3 -speler geïntroduceerd. De Play:3 is een wat kleinere variant van de S5 met net iets minder vermogen, maar verder de zelfde functies. De Play:3 beschikt over een 3 driver speaker systeem, 3 digital amps, 1 tweeter, 2 midrange drivers en een enkele bass radiator, zo is te lezen op de Sonos-website. De Play:3 kan zowel via een smartphone als een computerapplicatie muziek streamen via het netwerk. Integratie voor verschillende radio-stations en Spotify is ook aanwezig, net als bij de S5.

Sonos biedt applicaties voor zowel Android, als de iOS-apparaten en de pc en Mac. Onduidelijk is nog wat het vermogen van de Play:3 is, dit wordt namelijk niet vermeld op de website van de producent. De Sonos Play:3 gaat 299 euro kosten en zal zowel in het zwart als in het wit uit gaan komen.

Binnenkort zullen we een preview van de Sonos Play:3 plaatsen op All About Phones. Voor een video review van de grotere broer, de S5, kun je hier terecht.

Sonos S3

 

Sonos S3

 

Sonos S3

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Google Daydream

Google komt met standalone VR headset Google Daydream lees verder

Smartphone opladen

In 2018 is je smartphone binnen vijf minuten opgeladen lees verder

‘Next-gen AirPods case dient ook als oplader’ lees verder

slimme verlichting slimme lampen

WANT to Have: vijf slimme lampen voor een sfeervolle verlichting lees verder

Knops

Knops: deze oordoppen zijn een volumeknop voor… alles lees verder

iPhone 8

WANT to Have: de vijf beste draadloze oordopjes onder de 200 euro lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters