‘Sony begint niet aan QHD-scherm voor Xperia Z3’

LG presenteert volgende week in Londen haar nieuwe vlaggenschip, de G3. De Koreaanse fabrikant heeft al bevestigd dat de G3 een QHD-scherm krijgt. Hiermee is de G3 het eerste QHD-toestel dat in massaproductie gaat.

‘Sony begint niet aan QHD-scherm voor Xperia Z3’ 4167180cc0a4774

Ondertussen gaan er geruchten dat Samsung en HTC al bezig zijn met de ontwikkeling van een premiumvariant van hun huidige toptelefoons, de Galaxy S5 en de One M8. Ook deze telefoons gaan waarschijnlijk beschikken over een QHD-scherm met een resolutie van 2560×1440 pixels.

Het lijkt erop dat Sony deze trend echter niet gaat volgen. De Japanse fabrikant heeft de Xperia Z2 niet lang geleden op de markt gebracht en ontwikkelt nu diens opvolger, die in september waarschijnlijk in Berlijn op het IFA wordt gepresenteerd.

Het Chinese IT168 stelt dat Sony geen QHD-scherm op de Xperia Z3 gaat zetten. De Japanners kiezen voor een full HD-scherm, zo meent de website. Het toestel zou volgens de site een Snapdragon 805-processor krijgen en 3 GB aan werkgeheugen. De camera moet plaatjes gaan schieten in 20,7 MP.

De website heeft twee foto’s weten te bemachtigen met wat de zijkant van de Xperia Z3 moet worden. De randen zouden zijn afgewerkt met een PVD-coating. Dit wijkt af van de randen van de Z2 en heeft tot gevolg dat de Z3 glimmende randen gaat krijgen, als de foto’s tenminste echt zijn.

‘Sony begint niet aan QHD-scherm voor Xperia Z3’ 2c8c5a2877204492 
Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Telekoopwijzer video uitgelicht

Telekoopwijzer: dit zijn de beste high-endsmartphones van deze zomer lees verder

Officieel: Samsung Galaxy Note 9 wordt op 9 augustus onthuld lees verder

cybersecurity

Maak (geen) kennis met ZooPark: alle enge malware in één lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters