'Sony Ericsson Aino en Satio vanaf 1 oktober verkrijgbaar'

Na de pre-order van de Sony Ericsson Satio bij Vodafone voor een belachelijk lage prijs, is het toestel samen met de Aino voor pre-order aangeland bij Hi. Volgens de website van Hi zullen de toestellen op 1 oktober uitgeleverd worden, een stuk specifieker dus dan Vodafone.

Sony Ericsson Satio Hi

De Sony Ericsson Satio is recentelijk bij Vodafone als pre-order geplaatst voor een veel te lage prijs van €400. Inmiddels is de prijs opgedreven naar een wat normaler niveau van €519, maar dat is nog steeds erg laag. Hi heeft het toestel ook in de pre-order gezet, weliswaar alleen met abonnement, maar noemt een losse prijs van €600. Het toestel is gratis in combinatie met een 2 jarig Hi 35 online abonnement inclusief eindeloos online bundel. Als uitlever datum heeft Hi heel concreet 1 oktober neergezet, wat waarschijnlijk zal betekenen dat het toestel begin oktober komt aangezien een datum nooit zo precies te bepalen is. Deze gegevens lijken geloofwaardiger dan die van Vodafone en de kans is groot dat de Satio inderdaad begin oktober voor een prijs rond de €600 in de winkels zal liggen.

Sony Ericsson Aino Hi

Naast de Sony Ericsson Satio, heeft Hi ook een ander Sony Ericsson toestel in de pre-order gezet op haar site. Het gaat hier om de Sony Ericsson Aino, een ander Entertainment Unlimited-toestel van de producent. Ook dit toestel is niet los te koop, maar wel heeft Hi een losse prijs genoemd van €393, rond het niveau van de Sony Ericsson W995. Het toestel is gratis verkrijgbaar bij een Hi Online 25 abonnement met Eindeloos Online bundel, wat redelijk aannemelijk klinkt. Ook voor de Aino heeft Hi als datum 1 oktober op haar site staan, iets dat ook wel ongeveer zal kloppen aangezien Sony Ericsson ons verteld heeft dat de Satio in oktober uit zal komen en de Aino rond dezelfde tijd. De toestellen zijn dus beide nog niet verkrijgbaar, maar het begint er wel steeds meer op te lijken met alle pre-orders die opduiken.

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters