'Sony Ericsson Aino en Satio vanaf 1 oktober verkrijgbaar'

Na de pre-order van de Sony Ericsson Satio bij Vodafone voor een belachelijk lage prijs, is het toestel samen met de Aino voor pre-order aangeland bij Hi. Volgens de website van Hi zullen de toestellen op 1 oktober uitgeleverd worden, een stuk specifieker dus dan Vodafone.

Sony Ericsson Satio Hi

De Sony Ericsson Satio is recentelijk bij Vodafone als pre-order geplaatst voor een veel te lage prijs van €400. Inmiddels is de prijs opgedreven naar een wat normaler niveau van €519, maar dat is nog steeds erg laag. Hi heeft het toestel ook in de pre-order gezet, weliswaar alleen met abonnement, maar noemt een losse prijs van €600. Het toestel is gratis in combinatie met een 2 jarig Hi 35 online abonnement inclusief eindeloos online bundel. Als uitlever datum heeft Hi heel concreet 1 oktober neergezet, wat waarschijnlijk zal betekenen dat het toestel begin oktober komt aangezien een datum nooit zo precies te bepalen is. Deze gegevens lijken geloofwaardiger dan die van Vodafone en de kans is groot dat de Satio inderdaad begin oktober voor een prijs rond de €600 in de winkels zal liggen.

Sony Ericsson Aino Hi

Naast de Sony Ericsson Satio, heeft Hi ook een ander Sony Ericsson toestel in de pre-order gezet op haar site. Het gaat hier om de Sony Ericsson Aino, een ander Entertainment Unlimited-toestel van de producent. Ook dit toestel is niet los te koop, maar wel heeft Hi een losse prijs genoemd van €393, rond het niveau van de Sony Ericsson W995. Het toestel is gratis verkrijgbaar bij een Hi Online 25 abonnement met Eindeloos Online bundel, wat redelijk aannemelijk klinkt. Ook voor de Aino heeft Hi als datum 1 oktober op haar site staan, iets dat ook wel ongeveer zal kloppen aangezien Sony Ericsson ons verteld heeft dat de Satio in oktober uit zal komen en de Aino rond dezelfde tijd. De toestellen zijn dus beide nog niet verkrijgbaar, maar het begint er wel steeds meer op te lijken met alle pre-orders die opduiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Vincent -

  Heey,
  Weet iemand toevallig of de Satio al te koop is in de Hi winkels?
  Want op de website van Hi is de leveringsdatum nu voor de 3e keer verschoven naar 5 november.

 2. Jay47 -

  Ging laatst naar de Vodafonewinkel die zeiden kom 13 okt dan hebben we het, dus ik 13 okt heen en werd geholpen door een andere gozer, die zei dat die telefoon pas over een paar weken of zelfs over een paar maanden kwam.
  Ik kijk net op Vodafone.nl en ja hoor het was eerst de 2de week van Oktober nu is het 1ste week van November.
  Die gozer zei ook Vodafone heeft het al maar ze leveren het niet ze zijn aan het productietesten.
  Hi.nl meld 16 Oktober ik betwijfel of het klopt ga morgen ff naar een Hi winkel als ze het hebben koop ik het los want heb toch al een Vodafone sim only abbo, scheelt veel geld op jaar basis :Y

 3. koen -

  ik heb hem besteld bij hi.nl
  daar staat dat hij leverbaar is vanaf 16 oct.
  bij de sony aino staat vanaf 12 oct, maar deze telefoon zie ik al een paar dagen bij meerdere webshops op voorraad staan.:S

 4. alex -

  als het goed is wordt de sony ericsson satio vanaf 2e week geleverd lees ik bij vodafone op de site.

  en wat jullie zeggen klopt inderdaad ze hebben hem een klein poosje voor geschatte prijs van 400 euro aangeboden dus ik heb toen ook gelijk een abbo besteld dan maar even wachten op het toestel;)

  ik krijg hem bij een 22,50 abbonement waarvan het eerste jaar 11,25 en een bijbetaling van 17 euro dus totaal kosten ver onder de prijs van het toestel.

 5. illnez -

  Ik blijf het zeggen dat ik het een gemis vind dat de Satio, de ps3 applicatie mist hopelijk kan je die naderhand middels een update zelf erop zetten.:S

  1. Dominick -

   Hmmm, apart. Mij mogen ze er voor €430 wel één verkopen 🙂

   Lijkt er steeds meer op dat dat toestel echt tussen de €400 en €500 gaat worden:S

   1. Valinor -

    jammergenoeg kan je hem nog niet los kopen bij Hi. Alleen met abonnement. En dan is ie opeens wel duur.

    Ikzelf heb geluk gehad. Ik heb hem bij vodafone gekocht toen ie nog 400 euro was. Heb met abo genomen.

    1 jaar, met onbeperkt internet, eerste 6 maanden 22,25, volgende 6 maanden 37 euro. En dan nog 44 euro bijbetalen voor de telefoon.
    Dus totaal ben ik inclusief telefoon en abonnement maar 403 euro kwijt 🙂 Abonnement dus eigenlijk gratis 😛

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters