Sony Ericsson Aino toch geen probleemtoestel

Na berichten afgelopen week dat de Sony Ericsson Aino door Phones 4U en Carphone Warehouse uit de schappen gehaald zou zijn, heeft een woordvoerder van CPW nu verteld dat dit niet waar is en dat het toestel gewoon volop verkrijgbaar is bij de retailers.

Vorige week was er nog wat ophef over Sony Ericsson’s nieuwe vlaggenschepen, de Satio en Aino. Volgens de berichten waren beide toestellen uit de handel genomen door Phones 4U en Carphone Warehouse. Eerst de Satio en een aantal dagen later de Aino. Het eerste bericht bleek helaas toch echt waar te zijn, maar nu blijkt ook dat de Aino helemaal niet uit de handel was genomen door de twee desbetreffende ketens. Het toestel zou niet meer dan normaal last hebben van problemen en er is helemaal geen sprake geweest van een eventuele stop van de verkoop.

Hoewel Sony Ericsson eerder de geruchten zou hebben bevestigd, zegt de producent nu onofficieel dat er helemaal geen problemen zijn geweest en dat de pers het hele zaakje bedacht heeft. Dat zou natuurlijk een beetje vreemd zijn en waarschijnlijk ligt de werkelijkheid zoals altijd ergens in het midden en zijn er wel wat kleine probleempjes geweest die alleen enorm opgeblazen zijn door de pers. Het enige wat echt telt is natuurlijk dat het toestel gewoon weer te koop is en dat het voor Sony Ericsson helemaal niet zo grauw is als het even leek.

Aino blijf

 

Bron: GSM Arena

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters