Sony Ericsson Aino toch geen probleemtoestel

Na berichten afgelopen week dat de Sony Ericsson Aino door Phones 4U en Carphone Warehouse uit de schappen gehaald zou zijn, heeft een woordvoerder van CPW nu verteld dat dit niet waar is en dat het toestel gewoon volop verkrijgbaar is bij de retailers.

Vorige week was er nog wat ophef over Sony Ericsson’s nieuwe vlaggenschepen, de Satio en Aino. Volgens de berichten waren beide toestellen uit de handel genomen door Phones 4U en Carphone Warehouse. Eerst de Satio en een aantal dagen later de Aino. Het eerste bericht bleek helaas toch echt waar te zijn, maar nu blijkt ook dat de Aino helemaal niet uit de handel was genomen door de twee desbetreffende ketens. Het toestel zou niet meer dan normaal last hebben van problemen en er is helemaal geen sprake geweest van een eventuele stop van de verkoop.

Hoewel Sony Ericsson eerder de geruchten zou hebben bevestigd, zegt de producent nu onofficieel dat er helemaal geen problemen zijn geweest en dat de pers het hele zaakje bedacht heeft. Dat zou natuurlijk een beetje vreemd zijn en waarschijnlijk ligt de werkelijkheid zoals altijd ergens in het midden en zijn er wel wat kleine probleempjes geweest die alleen enorm opgeblazen zijn door de pers. Het enige wat echt telt is natuurlijk dat het toestel gewoon weer te koop is en dat het voor Sony Ericsson helemaal niet zo grauw is als het even leek.

Aino blijf

 

Bron: GSM Arena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. koopgeenaino -

    schandalig dat sony ericsson zich van de domme houd. het is echt een slecht toestel waarbij repareren geen zin heeft want binnen een paar weken is hij er weer net zo slecht aan toe. Hij is verschikkelijk sloom, touchescreen werkt vaak niet, youtube doet het niet en nog veel meer! schandalig dat dit nog zo kan! KOOP GEEN AINO!

iPhone X

Waarom het succes van de iPhone X Google miljarden gaat kosten lees verder

Oppo, dochterbedrijf van BBK

BBK is de op twee na grootste smartphonemaker ter wereld. Precies…wie? lees verder

headphone jack

Waarom Google de headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

OnePlus 3

OnePlus verzamelt teveel privégegevens gebruikers, maar er is goed nieuws lees verder

Google Pixel 2

Waarom het succes van de Pixel 2 slecht zou kunnen zijn voor Google lees verder

Apple opladen

Ikea richt pijlen op Apple met scherpe advertenties lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters