Sony Ericsson als winnaar uit de bus bij de jaarlijkse Accessory Awards

Sony Ericsson heeft twee prijzen voor haar LiveView-accessoires in de wacht gesleept tijdens de jaarlijkse Accesory Awards. De producent wist een prijs voor Most Innovative en Best Xperience Over All in de wacht te slepen.

Accessory Awards 2011 winnaars

Het vakblad Connexie organiseerde in samenwerking met eventpartner A&C Systems het jaarlijkse Accessory Awards in Utrecht. Bezoekers van de Accessory Awards 2011 en een vakjury bestaande uit verschillende online media, waaronder All About Phones, moesten verschillende producten van fabrikanten beoordelen op hun looks, specs en op innovatie.

Sony Ericsson was met haar nieuwe LiveView-accessoires de grote winnaar van de beurs en kwam als meest innovatieve accessoire-fabrikant uit de bus. Ook de algemene ervaring van hetzelfde product was volgens de jury en de bezoekers als beste uit de bus gekomen, zodat de producent ook deze award mee naar kantoor mocht nemen.

Ook andere producenten vielen dit jaar in de prijzen. Zo won Nokia met de BH-905i stereo Bluetooth hoofdtelefoon de award Best Music Solution 2011. Ook accessoires-producent Bury wist een prijs in de wacht te slepen, namelijk die van Best Carkit 2011 voor de Bury CC9060 Plus. Tot slot wist Mr. Handsfree met de plugin-carkit Blue Solar de award Best Design 2011 mee naar kantoor te nemen. Het evenement zal ook volgend jaar weer op de zelfde locatie plaatsvinden, aldus de organisatoren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
iPhone X

Waarom het succes van de iPhone X Google miljarden gaat kosten lees verder

Oppo, dochterbedrijf van BBK

BBK is de op twee na grootste smartphonemaker ter wereld. Precies…wie? lees verder

headphone jack

Waarom Google de headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

OnePlus 3

OnePlus verzamelt teveel privégegevens gebruikers, maar er is goed nieuws lees verder

Google Pixel 2

Waarom het succes van de Pixel 2 slecht zou kunnen zijn voor Google lees verder

Apple opladen

Ikea richt pijlen op Apple met scherpe advertenties lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters