Sony Ericsson als winnaar uit de bus bij de jaarlijkse Accessory Awards

Sony Ericsson heeft twee prijzen voor haar LiveView-accessoires in de wacht gesleept tijdens de jaarlijkse Accesory Awards. De producent wist een prijs voor Most Innovative en Best Xperience Over All in de wacht te slepen.

Accessory Awards 2011 winnaars

Het vakblad Connexie organiseerde in samenwerking met eventpartner A&C Systems het jaarlijkse Accessory Awards in Utrecht. Bezoekers van de Accessory Awards 2011 en een vakjury bestaande uit verschillende online media, waaronder All About Phones, moesten verschillende producten van fabrikanten beoordelen op hun looks, specs en op innovatie.

Sony Ericsson was met haar nieuwe LiveView-accessoires de grote winnaar van de beurs en kwam als meest innovatieve accessoire-fabrikant uit de bus. Ook de algemene ervaring van hetzelfde product was volgens de jury en de bezoekers als beste uit de bus gekomen, zodat de producent ook deze award mee naar kantoor mocht nemen.

Ook andere producenten vielen dit jaar in de prijzen. Zo won Nokia met de BH-905i stereo Bluetooth hoofdtelefoon de award Best Music Solution 2011. Ook accessoires-producent Bury wist een prijs in de wacht te slepen, namelijk die van Best Carkit 2011 voor de Bury CC9060 Plus. Tot slot wist Mr. Handsfree met de plugin-carkit Blue Solar de award Best Design 2011 mee naar kantoor te nemen. Het evenement zal ook volgend jaar weer op de zelfde locatie plaatsvinden, aldus de organisatoren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Smartphone batterij langer bruikbaar door verlagen processor snelheid

Deze smartphonemakers maken je toestel niet langzamer via updates lees verder

Samsung logo

Zeven dingen die je nog niet wist over Samsung lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters