Sony Ericsson begint met Android 2.3.3-update met Facebook inside Xperia

Sony Ericsson heeft via zijn blog bekend gemaakt dat het bedrijf begonnen is met de Android 2.3.3-update voor de Play en Arc. Beide toestellen krijgen met de update ook Facebook inside Xperia mee.

Producent Sony Ericsson heeft op haar blog vermeld dat het in sommige markten is begonnen met de Android 2.3.3-update voor de Arc en Play. De twee toestellen krijgen hierdoor als eerste telefoons deze update en hiermee laat de producent zien dat het zijn toestellen een stuk beter wil gaan ondersteunen met Android-updates.

Volgens de producent brengt de update een hele rij nieuwe verbeteringen met zich mee. Zo zal de batterij een stukje langer mee gaan en is de software er ook weer wat op sneller geworden. Bij de Xperia Arc hadden we op dat vlak weinig te mekkeren en het lijkt erop dat de Arc er alleen maar sneller op wordt. Ook de Wifi-verbinding is verbeterd bij beide toestellen, alsmede de touch-input.

Naast de Android-update zal ook Facebook inside Xperia naar de toestellen gaan komen. Dit stukje software biedt een nieuwe interactie met Facebook voor de smartphones van Sony Ericsson. Facebook is direct toegankelijk vanuit de meest gebruikte functies van het toestel, zoals de fotogalerij, de muziekspeler, het telefoonboek en de agenda. Je hebt tevens de mogelijkheid om de muziek en video’s die je vrienden hebben aanbevolen en waarop ze hebben gereageerd, bij te houden via diensten als YouTube en Spotify.

De software update is gratis voor alle eigenaren van een van de toestellen. Momenteel is de update nog niet verkrijgbaar in Nederland, Sony Ericsson Nederland zal bekend maken zodra dat het geval is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. karmann -

    hallo de mensen die bij de kpn ziten kunen het wel vergeeten want de kpn laat de mensen heel veel geld betaalen maar van de update android2.3.3 komt niet bij de mensen het is niet normaal dat de kpn dit doet steelen van al die klanten ok met het glasvezel de kpn is het slegten bedrijf wat er bestaat als je dus ok nog deze update android2.3.3 niet doen

WhatsApp Live Location

Live Location: WhatsApp laat je in real-time zien waar je vrienden zijn lees verder

Pokémon Go Halloween derde generatie update

Halloween update: hackers vinden afbeelding nieuwe Pokémon in Pokémon Go lees verder

Pixel 2 Launcher

Zo download je Google Pixel 2 launcher op elke Android smartphone lees verder

Facebook Messenger toetsenbord

Gebruik jij de Facebook Messenger app? Dan moet je dit lezen lees verder

Pokemon Go wedstrijd

Pokémon Go fotografie-wedstrijd van start: win mooie prijzen lees verder

Anyme Anime APP

Gratis anime kijken op je smartphone kan met deze app lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters