Sony Ericsson begint nog even niet aan Windows Phone 7

Sony Ericsson begint op korte termijn niet aan de productie van Windows Phone -toestellen, maar sluit ook niet uit daar in de toekomst wel mee te komen.

Sony Ericsson Xperia X10

Sony Ericsson bracht in het verleden wel diverse Windows Mobile-toestellen naar de markt, maar met Windows Phone 7 wacht de Zweeds-Japanse fabrikant even af. In de eerste golf van WP7-toestellen doet de fabrikant even niet mee.

Misschien gebeurt dat wel bij de tweede lading WP7 (of misschien WP8, tegen die tijd) toestellen die de markt vanaf half dit jaar op de markt komt. Maar Steven Walker, hoofd marketing van Sony Ericsson, liet zich daarover niet in de kaart kijken. “Wij behouden onze relatie met Microsoft, maar hebben geen concrete aankondiging wanneer en hoe wij Windows Phone 7 in de portfolio oppnemen”, zei hij.

Tot zeker halverwege dit jaar is Sony Ericsson bezig met een nieuwe lijn Android-telefoons, zoals de Xperia Arc en de Xperia Play. In tegenstelling tot Motorola, dat zich volledig tot Android heeft bekeerd, houdt Sony Ericsson alle mogelijkheden open. In het verleden bracht de fabrikant telefoons uit voor zowel Windows Mobile als Symbian en Android.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Apple AR bril?

Alles wijst erop dat Apple binnenkort met een AR bril komt lees verder

iPhone 8

Apple en LG gaan samenwerken voor nieuwe iPhones lees verder

Grote groep Android gebruikers stapt over op iPhone lees verder

Apple apparaten

Apple toestellen verzamelen steeds meer data, maar het klinkt erger dan het is lees verder

iMessage

Waarom iMessage nooit naar Android gaat komen lees verder

Apple Watch 3

WatchOS 4 onthuld: dit is er nieuw in grote update voor Apple Watch lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters