Sony Ericsson begint nog even niet aan Windows Phone 7

Sony Ericsson begint op korte termijn niet aan de productie van Windows Phone -toestellen, maar sluit ook niet uit daar in de toekomst wel mee te komen.

Sony Ericsson Xperia X10

Sony Ericsson bracht in het verleden wel diverse Windows Mobile-toestellen naar de markt, maar met Windows Phone 7 wacht de Zweeds-Japanse fabrikant even af. In de eerste golf van WP7-toestellen doet de fabrikant even niet mee.

Misschien gebeurt dat wel bij de tweede lading WP7 (of misschien WP8, tegen die tijd) toestellen die de markt vanaf half dit jaar op de markt komt. Maar Steven Walker, hoofd marketing van Sony Ericsson, liet zich daarover niet in de kaart kijken. “Wij behouden onze relatie met Microsoft, maar hebben geen concrete aankondiging wanneer en hoe wij Windows Phone 7 in de portfolio oppnemen”, zei hij.

Tot zeker halverwege dit jaar is Sony Ericsson bezig met een nieuwe lijn Android-telefoons, zoals de Xperia Arc en de Xperia Play. In tegenstelling tot Motorola, dat zich volledig tot Android heeft bekeerd, houdt Sony Ericsson alle mogelijkheden open. In het verleden bracht de fabrikant telefoons uit voor zowel Windows Mobile als Symbian en Android.

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters