Sony Ericsson begint vanaf oktober met uitrol van Android 2.1-update

Sony Ericsson heeft op haar blog aangekondigd dat het vanaf eind oktober gaat beginnen met het uitrollen van de Android 2.1-updates voor haar telefoons. De fabrikant laat daarnaast de nieuwe functionaliteiten los die de updates met zich mee zullen brengen.

Producent Sony Ericsson heeft via zijn blog laten weten dat het vanaf eind volgende maand gaat beginnen met het updaten van haar Xperia X10-telefoons. De producent was aanvankelijk van plan om eind Q3 van dit jaar te beginnen met de updates echter heeft de producent meer tijd nodig om de updates klaar te stomen voor haar telefoons. De producent heeft daarom de updates met een klein maandje uitgesteld om er zo zeker van te zijn dat alles goed gaat en dat gebruikers niet tegen onverwachte bugs aanlopen. De Xperia X10 en de X10 mini en mini pro zullen vanaf eind oktober de Android 2.1-update gaan krijgen met de daarbij behorende nieuwe functionaliteiten van de producent zelf. Zo zal de X10 de mogelijkheid gaan krijgen om video’s in 720p op te nemen en zal er ook een backup-applicatie toegevoegd worden aan het toestel. Verder zal het toestel vijf homescreens gaan krijgen om applicaties en widgets op kwijt te kunnen en tot slot zal de telefoon ook betere Facebook-intergratie gaan krijgen met daarin automatische synchronisatie van foto’s.

De kleinere varianten van de X10 zullen eveneens deze updates mee gaan krijgen maar moeten het doen zonder HD-opnames. Wel zullen er een paar bugs opgelost worden met betrekking tot de Bluetooth-functionaliteit en het bewerken en bekijken van foto’s, audio, en nummers. De updates zullen middels een OTA de lucht in worden gestuurd en kunnen dus draadloos vanzelf gedownload worden op de telefoon. Momenteel is nog onduidelijk is Nederland nog steeds Hyves-intergratie zal behouden.

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Telekoopwijzer video uitgelicht

Telekoopwijzer: dit zijn de beste high-endsmartphones van deze zomer lees verder

Officieel: Samsung Galaxy Note 9 wordt op 9 augustus onthuld lees verder

cybersecurity

Maak (geen) kennis met ZooPark: alle enge malware in één lees verder

Android Popsicle

Android P beta nu beschikbaar op 11 smartphones! (Sony, Nokia en meer) lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Telekoopwijzer: de vijf beste budgetsmartphones van dit voorjaar lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters