Sony Ericsson begint vanaf oktober met uitrol van Android 2.1-update

Sony Ericsson heeft op haar blog aangekondigd dat het vanaf eind oktober gaat beginnen met het uitrollen van de Android 2.1-updates voor haar telefoons. De fabrikant laat daarnaast de nieuwe functionaliteiten los die de updates met zich mee zullen brengen.

Producent Sony Ericsson heeft via zijn blog laten weten dat het vanaf eind volgende maand gaat beginnen met het updaten van haar Xperia X10-telefoons. De producent was aanvankelijk van plan om eind Q3 van dit jaar te beginnen met de updates echter heeft de producent meer tijd nodig om de updates klaar te stomen voor haar telefoons. De producent heeft daarom de updates met een klein maandje uitgesteld om er zo zeker van te zijn dat alles goed gaat en dat gebruikers niet tegen onverwachte bugs aanlopen. De Xperia X10 en de X10 mini en mini pro zullen vanaf eind oktober de Android 2.1-update gaan krijgen met de daarbij behorende nieuwe functionaliteiten van de producent zelf. Zo zal de X10 de mogelijkheid gaan krijgen om video’s in 720p op te nemen en zal er ook een backup-applicatie toegevoegd worden aan het toestel. Verder zal het toestel vijf homescreens gaan krijgen om applicaties en widgets op kwijt te kunnen en tot slot zal de telefoon ook betere Facebook-intergratie gaan krijgen met daarin automatische synchronisatie van foto’s.

De kleinere varianten van de X10 zullen eveneens deze updates mee gaan krijgen maar moeten het doen zonder HD-opnames. Wel zullen er een paar bugs opgelost worden met betrekking tot de Bluetooth-functionaliteit en het bewerken en bekijken van foto’s, audio, en nummers. De updates zullen middels een OTA de lucht in worden gestuurd en kunnen dus draadloos vanzelf gedownload worden op de telefoon. Momenteel is nog onduidelijk is Nederland nog steeds Hyves-intergratie zal behouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. henk janse -

    ach of je betaald m in een keer of in verkapte afbetalingen bij je abonnement.
    dat doet er niet toe maar vlekkeloos werken is al teveel gevraagd springt regelmatig terug naar je pincode inlog scherm, met 1.6 als kers op het toetje word je echt goed bedient, niet dus

Android 7.1.1 Nougat

Sony begint met uitrollen Android 7.1.1 Nougat naar flink aantal Xperia toestellen lees verder

Android O Developer Preview 2

OnePlus maakt bekend wanneer OnePlus 3 en OnePlus 3T Android O ontvangen lees verder

Philips Hue

Dit zijn de vijf beste Android apps om je Philips Hue lampen te besturen lees verder

WhatsApp taggen

WhatsApp rukt op: Facebook wordt steeds minder als nieuwsbron gebruikt lees verder

WhatsApp taggen

WhatsApp laat je binnenkort elk type bestand delen lees verder

Android Oreo Google I/O

Geen Oreo: volledige naam van Android O duikt op lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters