Sony Ericsson belooft geen problemen meer in haar telefoons

Tegen uitspraken van vorig jaar in, zijn er nog steeds een aantal problemen in het portfolio van Sony Ericsson. Nathan Vautier, directeur van het bedrijf in Groot Brittannië, zegt dat het nu echt over is.

Nathan Vautier SE logo

In de afgelopen jaren heeft het portfolio van Sony Ericsson nogal wat problemen gekend. Recent was er de Satio die veel problemen met de software kende in het begin. Ook de X1 werd geteisterd door problemen en het verleden heeft nog vele problemen gekend met onder andere de K850i, C905, S500i en W910i. Net als vorig jaar, toen Nathan Vautier vertelde dat de test-procedures strenger zouden worden binnen Sony Ericsson, heeft het bedrijf geuit dat de problemen nu voorbij moeten gaan.

Ook ditmaal was het Nathan Vautier, Managing Director Sony Ericsson UK en Ierland, die deze uitspraak deed. Nieuwe telefoons van het merk, zoals de Vivaz en de X10 zullen volgens Vautier helemaal probleemloos zijn. Zo wil Sony Ericsson het vertrouwen van de consument maar ook zeker de retailers terugwinnen.

    “Je moet je erg bewust zijn van hoe kwaliteitsproblemen klanten beïnvloeden. Er is nu een gigantische focus op kwaliteit binnen het bedrijf. Het moet in het DNA van het hele bedrijf zitten en het is nu centraal binnen Sony Ericsson. Er is een complete focus op er zeker van zijn dat de kwaliteit goed is. De release van de W995 was een stap in de goede richting en de Satio is, met de geüpdate firmware, ook een erg stabiele positie. We zijn er zeker van dat onze producten gezien zullen worden voor hun hoge kwaliteit. De lancering en prestaties van de Vivaz zullen dat versterken.”

Bron: Softpedia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. w00fer -

    De retail Vivaz die ik gezien heb, liep niet soepel, startte niet zonder simkaart en had een erg lastig te openen batterijklep.

    Ik weet niet hoe de Satio geworden is na de firmware update, maar het kan nog steeds beter.

Apple AR bril?

Alles wijst erop dat Apple binnenkort met een AR bril komt lees verder

iPhone 8

Apple en LG gaan samenwerken voor nieuwe iPhones lees verder

Grote groep Android gebruikers stapt over op iPhone lees verder

Apple apparaten

Apple toestellen verzamelen steeds meer data, maar het klinkt erger dan het is lees verder

iMessage

Waarom iMessage nooit naar Android gaat komen lees verder

Apple Watch 3

WatchOS 4 onthuld: dit is er nieuw in grote update voor Apple Watch lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters