Sony Ericsson belooft veel Android en dual-core in 2011

Sony Ericsson heeft tijdens het presenteren van haar financiële resultaten over 2010 een aantal interessante feiten laten zien over de toekomstige strategie van de producent.

Ten eerste had het management van de producent te melden dat er dit jaar veel meer Android-toestellen komen dan vorig jaar. Volgens de informatie die Sony Ericsson losliet zal dat “een X aantal keren meer dan vorig jaar” zijn. Hoeveel dat er precies zijn is natuurlijk niet erg duidelijk, maar aangezien Sony Ericsson vorig jaar vier Android-toestellen op de markt zette, zullen dat er nu zeker 10 zijn. Men liet ook meteen weten dat Android de hoofdfocus van Sony Ericsson zal zijn de komende tijd, maar dat wisten we natuurlijk eigenlijk al.

Opvallend is dat ook dual-core-telefoons binnen het portfolio van Sony Ericsson bevestigd werden. Dat is an sich niet vreemd omdat de eerste dergelijke toestellen al aangekondigd zijn, maar desondanks leek de actieve userbase van Sony Ericsson er niet echt vertrouwen in te hebben. Die twijfel is nu dus voor altijd weggenomen. Wanneer dat dit jaar gaat gebeuren liet men overigens niet weten.

Verder kwam er wat informatie over een eventuele Sony Ericsson-tablet naar boven: “Ik kan niet reageren op toekomstige producten, maar wat ik je wel kan vertellen is dat we erg vasthouden aan onze belofte om communicatie en entertainment te bieden. Ons idee is om niet ‘de zoveelste tablet’ te lanceren. Maar we werken wel aan een erg uniek en spannend voorstel.”

Tot slot meldde het bedrijf dat de tijd tussen de aankondiging en het schap kleiner zal worden, maar ook dat is niets nieuws.

Sony Ericsson teaser MWC 2011

 

Bron: Unwired View

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters