Sony Ericsson bevestigd productie problemen Xperia X1

Bij monde van een Zweedse Sony Ericsson manager is naar buiten gekomen dat de Xperia X1 productie problemen heeft. Sony Ericsson kan op dit moment niet voldoen aan de vraag.

Nadat we gisteren wisten te melden dat de Xperia X1 van Sony Ericsson voor onbepaalde tijd vertraagd is voor ons land, is vandaag naar buiten gekomen dat het een wereldwijd probleem is. Volgens Gustaf Brusewitz, PR manager van Sony Ericsson Zweden, heeft de producent productie problemen door schaarse grondstoffen die ze maar mondjesmaat binnen krijgen voor het toestel. Volgens Brusewitz kan Sony Ericsson op dit moment niet voldoen aan de vraag en is het nog onduidelijk wanneer de productie wel op peil is. Volgens hem heeft de gehele wereld hier last van maar zijn ze druk bezig om de productie op te voeren. Wel verwacht hij nog deze week een levering van nieuwe toestellen. Onduidelijk is nog om hoeveel exemplaren het gaat.

Intussen weet Sony Ericsson Nederland van niets. Vorige week hadden we hierover contact opgenomen met de producent en volgens hun hoort het toestel gewoon in de winkels te liggen. Gisteren is er opnieuw contact geweest en ze gaan het tot op de bodem uitzoeken voor ons. Meer nieuws hierover volgt nog.

Update: 04/11/2008 12:28
Inmiddels heeft Sony Ericsson Nederland aan Tweakers.net bevestigd dat er productie problemen zijn. De fabrikant hoopt voor de feestdagen de productie op pijl te hebben en voldoende voorraad achter de hand te hebben om aan alle winkels te kunnen leveren.

DSC00577

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
iPhone X

Waarom het succes van de iPhone X Google miljarden gaat kosten lees verder

Oppo, dochterbedrijf van BBK

BBK is de op twee na grootste smartphonemaker ter wereld. Precies…wie? lees verder

headphone jack

Waarom Google de headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

OnePlus 3

OnePlus verzamelt teveel privégegevens gebruikers, maar er is goed nieuws lees verder

Google Pixel 2

Waarom het succes van de Pixel 2 slecht zou kunnen zijn voor Google lees verder

Apple opladen

Ikea richt pijlen op Apple met scherpe advertenties lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters