Sony Ericsson bevestigd productie problemen Xperia X1

Bij monde van een Zweedse Sony Ericsson manager is naar buiten gekomen dat de Xperia X1 productie problemen heeft. Sony Ericsson kan op dit moment niet voldoen aan de vraag.

Nadat we gisteren wisten te melden dat de Xperia X1 van Sony Ericsson voor onbepaalde tijd vertraagd is voor ons land, is vandaag naar buiten gekomen dat het een wereldwijd probleem is. Volgens Gustaf Brusewitz, PR manager van Sony Ericsson Zweden, heeft de producent productie problemen door schaarse grondstoffen die ze maar mondjesmaat binnen krijgen voor het toestel. Volgens Brusewitz kan Sony Ericsson op dit moment niet voldoen aan de vraag en is het nog onduidelijk wanneer de productie wel op peil is. Volgens hem heeft de gehele wereld hier last van maar zijn ze druk bezig om de productie op te voeren. Wel verwacht hij nog deze week een levering van nieuwe toestellen. Onduidelijk is nog om hoeveel exemplaren het gaat.

Intussen weet Sony Ericsson Nederland van niets. Vorige week hadden we hierover contact opgenomen met de producent en volgens hun hoort het toestel gewoon in de winkels te liggen. Gisteren is er opnieuw contact geweest en ze gaan het tot op de bodem uitzoeken voor ons. Meer nieuws hierover volgt nog.

Update: 04/11/2008 12:28
Inmiddels heeft Sony Ericsson Nederland aan Tweakers.net bevestigd dat er productie problemen zijn. De fabrikant hoopt voor de feestdagen de productie op pijl te hebben en voldoende voorraad achter de hand te hebben om aan alle winkels te kunnen leveren.

DSC00577

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Whatsapp

Zo verdient Facebook geld met Whatsapp lees verder

Google I/O 2017

Kijk alle aankondigingen van Google I/O 2017 keynote terug lees verder

Tele2 unlimited

Tele2 overtreft T-Mobile in prijzenoorlog met onbeperkt abonnement lees verder

Apple iphone 8

Biograaf Steve Jobs: Apple is niet meer innovatief lees verder

Google Pixel 3

‘LG gaat de Google Pixel 3 familie produceren’ lees verder

Samsung in China

Samsung in China: van marktleider tot kleine speler lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters