Sony Ericsson bevestigt aankondiging Rachael op 3 november

Sony Ericsson heeft op een nieuwe teasersite onbewust bevestigd dat het op 3 november zijn eerste Android-telefoon, Rachael, zal aankondigen. Hiermee maakt het bedrijf een einde aan de maandenlange speculaties over de telefoon.

De Sony Ericsson Rachael, ook bekend als X3 of X10, is inmiddels talloze keren uitgelekt. Niet lang geleden bevestigde Sony Ericsson ook dat het toestel in november aangekondigd zou worden. Nu is er een teasersite verschenen over een gebeurtenis op 3 november met daarbij het bijschrift “Sometimes there’s a thin line between the extraordinary and the magical. Did we cross it?”. Hiermee hint Sony Ericsson al op iets groots, zeker in combinatie met de titel van de pagina: What’s next?

Dit is echter nog niet alles, achter de schermen van deze nieuwe teasersite heeft Sony Ericsson eigenlijk al bevestigd dat de pagina over Rachael gaat. In de code van de pagina komt meerdere keren de naam Rachael voor. Ook de link waar je naartoe gaat als je op de knop drukt die naar de Sony Ericsson site leidt, heeft de naam Rachael in zich, zoals in de foto hieronder te zien is. De grote vraag is echter nog of het hier alleen om Rachael zal gaan, of dat Sony Ericsson ook nog een andere Android-telefoon voor ons in petto zal hebben, waar eerder op gehint is door het bedrijf. Inmiddels heeft Sony Ericsson Amerika via Twitter bevestigd dat het hier inderdaad om de Rachael zal gaan. Eerder sprak de Twitter-tekst nog duidelijker over het toestel.

Sony Ericsson Rachael teaser site

 

Rachael teaser site bewijs

 

Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters