'Sony Ericsson bevestigt in november komst een of meerdere Android-telefoons'

Sony Ericsson heeft in een reactie op een Brits tijdschrift laten weten dat het bedrijf inderdaad volgende maand een aankondiging zal houden met Android-telefoons. Dat dit Rachael zal zijn is inmiddels wel duidelijk, maar misschien komt er zelfs nog een ander toestel bij.

Sony Ericsson Rachael spy-pic 4pda

De Sony Ericsson Rachael, ook bekend als Xperia X3 of Xperia X10, is inmiddels al talloze keren uitgelekt. Één van de details die daarbij naar boven kwam, was dat het toestel volgende maand, november, aangekondigd zal worden. Dit soort informatie is alleen eigenlijk altijd de minst betrouwbare en de bevestiging die Sony Ericsson nu heeft gegeven is dan ook redelijk van belang. In een recente reactie op het Engelse tijdschrift Mobile Today, noemde het bedrijf dat er minimaal één Android-telefoon aangekondigd zou worden in November. Behalve alleen de aankondiging van Rachael te bevestigen, suggereert de Zweeds-Japanse fabrikant dus ook nog dat er misschien wel nog meer Android-telefoons op komst zijn dit jaar.

Meer dan een suggestie is het helaas niet, want minimaal één kan natuurlijk ook gewoon één zijn. Het zou echter wel een mooie verassing zijn, aangezien we van Rachael nou wel elk fijn detail kennen. Geruchten gaan dat de Susan en Sunny op een non-touch-versie van Android zouden kunnen draaien en misschien zijn dit dan ook wel de toestellen die volgende maand aangekondigd zullen worden. De waarheid is in ieder geval niet meer ver van ons weg, aangezien het al bijna november is.

Sony Ericsson XPERIA-lijn

 

Sony Ericsson XPERIA-lijn wit

 

Bron: USEB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Apple apparaten

Zo stap je naadloos over van Apple naar Android lees verder

Waarom iPhones het volgend jaar winnen van Android toestellen lees verder

Samsung Galaxy A8 (2018) lekt in vol ornaat: Infinity Display lees verder

Samsung Galaxy S8 home knop

Onthullingsdatum Samsung Galaxy S9 en goed nieuws gelekt lees verder

T-Mobile

Kogel door de kerk: T-Mobile neemt concurrent Tele2 over lees verder

Vivo vingerafdrukscanner

Bevestigd: dit is de eerste smartphonefabrikant met vingerafdrukscanner in scherm lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters