Sony Ericsson bouwt zijn dienstverlening voor de Xperia X2 verder uit

Sony Ericsson heeft tijdens de launch van Windows Mobile 6.5 te kennen gegeven dat het zijn services voor de Xperia X2 gaat uitbreiden. De producent wist verder te melden dat de exclusiviteit van Vodafone op de Xperia X2 maximaal drie weken zal zijn in ons land

Sony Ericsson Xperia X2 panels

Tijdens de lancering van Windows Mobile 6.5 had Sony Ericsson verschillende modellen meegenomen van de nieuwe Xperia X2. Het toestel moet begin volgende maand in de winkels liggen voor een prijs die rond de 680 euro komt te liggen. Volgens Wouter Boender van Sony Ericsson zou het nieuwe toestel er vooral grafisch op vooruit zijn gegaan en daarnaast is de panel-interface aangescherpt waardoor er meer functionaliteit in het toestel is te vinden. Tot deze conclusies kwamen we ook zelf toen we met het toestel uitgebreid mochten spelen net na de lancering. Boender wist daarnaast ook te melden dat de exclusiviteit van Vodafone net na de lancering maar drie weken duurt. Eerder meldden wij dat die exclusiviteit tot begin volgend jaar zou duren.

Tijdens de presentatie op het Microsoft-event ging Boender ook dieper in op de Panels van de Xperia X2. Zo zijn er op het toestel vernieuwde Panels te vinden en een stuk meer dan op de eerste Xperia, die het overigens opvallend goed heeft gedaan in Nederland. Zo zit er een nieuwe functionaliteit in het toestel om Panels automatisch te activeren op een bepaald tijdstip van de dag. Zo kun je bijvoorbeeld automatisch de werk-panel laten activeren zodra het negen uur is en je net op je werk zit. Het toestel past zich dan automatisch aan jouw eisen aan, zodat bijvoorbeeld de e-mail client goed zichtbaar wordt en je contacten en agenda op de voorpagina staan. ’s Avonds kun je automatisch de multimedia-panel laten activeren waardoor muziek en films centraal staan op het toestel.

Sony Ericsson Xperia X2 panels

 

Sony Ericsson Xperia X2 panels

 

Sony Ericsson Xperia X2 panels

 

Sony Ericsson Xperia X2 panels

De manager van Sony Ericsson ging ook dieper in op de services die gratis met het toestel meekomen zodra een klant de Xperia X2 heeft aangeschaft. Zo beschikt de klantenservice van Sony Ericsson met de introductie van de X2 over een speciale Xperia-afdeling die alleen bedoeld is voor Xperia-klanten om hen zo sneller en vooral gerichter te helpen. Ook is er de mogelijkheid om contactgegevens lokaal bij Sony Ericsson op te slaan zodat je als je het toestel kwijtraakt alsnog bij je gegevens kunt. Ook in het buitenland hoef je niet verlegen te zitten om dienstverlening van de producent aangezien er in de meeste landen een speciale klantenservicemedewerker is om je te helpen. Het toestel is dan ook voorzien van speciale software om dit alles mogelijk te maken en het past zich aan aan het land waarin je je op dat moment bevindt.

Sony Ericsson heeft ook bekendgemaakt wat er in de doos van het toestel zal zitten. Zo zal er een extra 4GB geheugenkaart meegeleverd worden en ook een TV-out-kabel zal er niet in ontbreken. De Xperia X2 is vanaf begin november bij Vodafone te vinden en vanaf begin december bij andere telco’s voor een prijs die rond de 680 euro zal gaan liggen.

Sony Ericsson Xperia X2 services

 

Sony Ericsson Xperia X2 services

 

Sony Ericsson Xperia X2 services

 

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters