Sony Ericsson brengt Android 2.3 naar de Xperia X10 in Nederland

Sony Ericsson heeft de Gingerbread-update voor de Xperia X10 vrijgegeven in Nederland. De update dient via de computer geïnstalleerd te worden op de X10.

Sony Ericsson Xperia X10 Gingerbread</figure>Zo meldt de producent via Facebook. De update is te downloaden via de website van Sony Ericsson en hiervoor dient een computer voorzien te worden van de applicatie PC Companion. Vervolgens kan de Gingerbread-update geïnstalleerd worden op de X10.

De producent laat wel weten dat het niet mogelijk is om een backup te maken van je toestel via de interne applicatie. Hiervoor dien je eerst een backup te maken op je computer of via een andere applicatie. De update zal ook de apps Creatouch, Neoreader en Quadrapop verwijderen, net als Moxier Exchange omdat deze functionaliteit standaard in 2.3 ingebakken zit.

De update brengt ook een paar nieuwe apps naar het OS. Zo zal Facebook inside Xperia toegevoegd worden aan het toestel. Hiermee zit een diepe Facebook-integratie in het toestel voor contacten, foto’s en updates. Ook kun je dankzij Android 2.3 je eigen Wifi-hotspot maken vor je laptop en daarnaast wordt ook een nieuwe muziekspeler met equalizer toegevoegd aan het OS. De update is gratis te downloaden en te gebruiken.

cybersecurity

Maak (geen) kennis met ZooPark: alle enge malware in één lees verder

Android Popsicle

Android P beta nu beschikbaar op 11 smartphones! (Sony, Nokia en meer) lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Telekoopwijzer: de vijf beste budgetsmartphones van dit voorjaar lees verder

headphone jack Samsung Galaxy S7 Edge kopen Samsung Galaxy S8

De Samsung Galaxy S7(Edge) krijgt eindelijk Android Oreo! lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters