Sony Ericsson BST-33 batterij zwelt ook op

We hebben het al vaak gezien, opgezwollen of zelfs verbrande of ontplofte accu’s van mobiele telefoons, laptops en andere gadgets. Hoewel Sony Ericsson nog geen last had van dit euvel, is er nu ook een opgezwollen Sony Ericsson-batterij gesignaleerd.

Opgezwollen, verbrande of zelfs ontplofte Litium-Ion accu’s van mobiele telefoons of andere gadgets zijn zeker niet nieuw. Veel Chinese namaakaccu’s ondergingen dit lot al en ook verschillende Nokia-toestellen zijn al om deze reden om het leven gekomen. Ook bij andere gadgets is dit euvel vaak gespot. Zo ging er een keer een Dell-laptop tijdens een persconferentie de lucht in. Sony Ericsson gebruikt de relatief veilige Lithium-Polymeer-technologie voor haar accu’s en het komt dan ook enigszins als een verrassing dat een gebruiker van Engadget foto’s postte van een opgezwollen Sony Ericsson BST-33 accu.

bst-33 dik 2

 

De BST-33 accu is het hart van menig Sony Ericsson toestel, waaronder erg populaire modellen zoals de K800i, W880i, W595 en P990. Het is dan ook zeker geen goed nieuws voor Sony Ericsson dat er problemen gespot zijn met de BST-33 accu. Een gebruiker van Engadget stuurde de betreffende site twee foto’s van een opgezwollen batterij naast een goed functionerende BST-33. De batterij, die normaal 4 millimeter dik is, is maar liefst 3 millimeter dikker geworden. Of het probleem vaker voorkomt is nog niet bekend, dus mocht je zelf ook deze problemen hebben, meld het dan hieronder. We raden gedupeerden aan om hun batterij in geen enkel geval meer te gebruiken en ermee terug te gaan naar de winkel.

bst-33 dik

 

KEF porsche design

De perfecte design headset? | KEF Porsche Design Space One Wireless review lees verder

WebVR Samsung Gear VR

VR porno op Samsung’s Gear VR kijken: zo werkt het lees verder

smartphone controller

Vijf onmisbare add-ons die je smartphone een boost geven lees verder

Apple AirPods ontploft

Apple onderzoekt ontploffende AirPods 🔥 lees verder

Ringke Fusion

De beste cases en hoesjes voor de Apple iPhone X lees verder

iPhone X selfie camera

‘Opvolger Apple iPhone X gaat Samsung Galaxy Note 8 achterna’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters