Sony Ericsson C903 in de wachtrij voor het MWC

Een aantal details waren al bekend van de C903, het toestel dat we eerder onder de naam “Frances” kenden. Nu is er ook een photoshop van het toestel en is dus de officiële naam bekend.

We hadden al even geleden een deel van Sony Ericsson’s line-up voor 2009 gezien en daarin kwam ook een toestel met de naam Frances naar voren. Dit zou een Cyber-Shot-slider met GPS-ondersteuning moeten worden. Vandaag heeft SEMC Blog een berichtje online geplaatst over het toestel, waarin meer details genoemd worden. Ook een foto van het toestel is uitgelekt via hetzelfde blog.

In het bericht staat allereerst dat het toestel C903 zal gaan heten. Verder wordt verteld dat het scherm van het toestel een diagonaal van 2,4 inch heeft, wat erg netjes is voor een mid-range slider. De C903 zal beladen worden met een 5-megapixelcamera met Cyber-Shot-functies zoals Smile Shutter, Photo Fix en Best Pic. Tot slot liet SEMC Blog een plaatje van het toestel zien waaruit blijkt dat het design redelijk vernieuwend is voor Sony Ericsson en dat het toestel er futuristisch en strak uit zal gaan zien.

Het toestel zal gelijktijdig met een ander Cyber-Shot toestel dat pas lekte, de C901, aangekondigd worden op het Mobile World Congress dit jaar. Ook de pas uitgelekte W395 zal waarschijnlijk op dat moment aangekondigd worden samen met vele andere toestellen. Houd dus vanaf 16 februari onze site goed in de gaten.

C903_Frances

 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters