Sony Ericsson en HTC voegen nieuwe kleuren aan hun portfolio toe

Eens in de zoveel tijd zien we weer een aantal leuke nieuwe kleuren voor telefoons verschijnen en ook deze week was dat het geval. De HTC Hero, Sony Ericsson W395 en Sony Ericsson C903 werden opnieuw geverfd, in de kleuren roze, zwart en zilver.

HTC Hero roze

De HTC Hero is nog redelijk nieuw en moet het nieuwe Android-paradepaardje van HTC worden. We zagen het toestel al in twee kleuren, wit en bruin. HTC heeft nu besloten dit toestel nog meer op vrouwen te gaan richten en zal dan ook binnenkort met een roze versie van het toestel komen. De kleur zal in Engeland exclusief bij The Carphone Warehouse, in Nederland The Phone House, komen te liggen en wel deze maand nog. Of Nederland het toestel ook krijgt en of het hier dan ook exclusief bij The Phone House verkocht zal gaan worden is nog niet bekend, maar we verwachten dat je deze roze HTC Hero in ieder geval wel online zal kunnen bestellen binnenkort.

Sony Ericsson C903 nieuwe kleuren

Een ander toestel dat overgespoten is de afgelopen week, is de Sony Ericsson C903. Dit toestel had al drie opvallende kleuren, maar zal er binnenkort nog twee bij krijgen. De twee nieuwe kleuren heten Metal Pink en Warm Silver, de ene is dan ook roze en de andere zilver. De twee kleuren zijn vooralsnog alleen op de Israëlische site van Sony Ericsson beschikbaar en we weten niet of we ze ooit in Nederland zullen gaan zien. Iets anders wat we nog niet weten is de kleur van het toetsenbord. Deze is bij de andere versies van de C903 anders dan de rest van het toestel, maar op geen van de foto’s zijn de nieuwe kleuren van het toetsenbord te bewonderen. Het is dan ook nog even afwachten hoe het toetsenbord eruit gaat zien.

Sony Ericsson W395 nieuwe kleuren

Het derde toestel dat deze week een nieuw likje verf heeft gekregen is de Sony Ericsson W395. Ook dit toestel had reeds opvallende kleuren en is nu in twee nieuwe opvallende kleuren gedoopt. Het gaat om de kleuren zwart en roze, Fiesta Black en Happy Pink. Ook deze twee kleuren zijn niet op de Nederlandse site van Sony Ericsson te vinden en we weten dus nog niet of ze naar ons kikkerlandje gaan komen.

Sony Ericsson W395 roze

 

Sony Ericsson W395 zwart oranje

 

Sony Ericsson C903 zilver

 

Sony Ericsson C903 roze

 

Bron: SEMC Blog

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters