Sony Ericsson en KPN brengen voetbaldoelpunten naar de smartphone

Sony Ericsson en KPN hebben voor het eerst voetbal naar de smartphone gebracht. Middels de gratis Goal alert-service wordt gelijk na het maken van een doelpunt van de favoriete club een video naar de smartphone gestuurd van het doelpunt.

Sony Ericsson is samen met KPN de Goal alert actie gestart. Bij de aanschaf van een Xperia-smartphone bij KPN krijg je een jaar lang alle doelpunten van je favoriete club gelijk op je telefoon. Men krijgt van KPN eerst een code die je bij de website van eredivisie dient te koppelen aan een telefoonnummer die in je smartphone zit. Vervolgens selecteert men hun eigen favoriete club uit de Eredivisie waarna hij na elk gemaakt doelpunt een jaar lang een sms krijgt met een speciale link voor de video van het doelpunt.

De sms wordt veelal een minuut na het maken van het doelpunt al verstuurd zodat je gelijk het doelpunt na kunt kijken. Sony Ericsson is hiermee de eerste die zulke video’s naar smartphones brengt. Ook is er de iPhone-applicatie van de Eredivisie waarin je een wedstrijd terug kunt kijken en interviews kunt terug zien. Echter is deze service een stuk sneller aangezien hij 2 minuten rondom een doelpunt gelijk beschikbaar stelt voor smartphones. De tegoedbon wordt gegeven bij de aanschaf van de Xperia arc, Xperia Neo, Xperia mini Pro en de Xperia Play.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Samsung-Rules -

    Leuk… maar zal weer weinig uithalen. Vind SOE wel het meest inovatief in het verzinnen van allerlei dingen. De gadgets, apps, updates.. enz.. gun het ze wel maar het merk is gewoon niet meer in trek bij de massa.

HTC Google

Surprise: Google staat op het punt grote smartphonefabrikant over te nemen lees verder

Huawei P10 koopwijzer

Huawei heeft Apple ingehaald: op een na grootste smartphonefabrikant ter wereld lees verder

Apple uitnodiging lanceringsevenement 2017

Het is officieel: Apple bevestigt onthullingsdatum iPhone 8 met uitnodiging lees verder

Huawei

Samsung verreweg de populairste, Huawei kruipt dichterbij Apple lees verder

Apple AR bril?

Alles wijst erop dat Apple binnenkort met een AR bril komt lees verder

iPhone 8

Apple en LG gaan samenwerken voor nieuwe iPhones lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters