Sony Ericsson en LG winnen Accessory Awards

Donderdag zijn in Zeewolde de Accessory Awards van 2009 uitgereikt door verschillende toonaangevende telecomjournalisten. Sony Ericsson en LG vielen beide twee keer in de prijzen, voor Parrot en Jabra was het één keer raak.

Donderdag 29 januari zijn de jaarlijkse Accessory Awards, die in het leven zijn geroepen door Connexie, uitgereikt. Dit gebeurde bij de fabriek van Spyker Cars, in Zeewolde. Om tot een oordeel te komen, testten journalisten van Mobile Cowboys, GSM Helpdesk, Auto Week, Jouw Mobiel en Connexie de hele dag verschillende genomineerde accessoires. Na het testen moest iedereen testformulieren invullen, waarna aan de hand van de resultaten de beste accessoires gekozen werden.

De winnaar in de categorie Best Bluetooth Headset werd de Sony Ericsson HBH-IS800, die in de smaak viel bij de journalisten door zijn compacte, mooie design en doordat hij de beste geluidskwaliteit voortbracht.

HBH-IS800 

In de categorie Best Build-in Carkit viel de Parrot Mki-9200 in de prijzen. Het apparaat viel vooral op door zijn gebruiksvriendelijkheid, uitgebreide mogelijkheden en goede geluidskwaliteit.

Mki-9200 

De volgende categorie, ook voor carkits, was Best Plug-in Carkit. In deze categorie kwam de LG HFB-500 als beste naar voren. Goede punten van deze carkit waren de prima geluidskwaliteit en het gebruiksgemak van het apparaat.

HFB-500 

De tweede award voor Sony Ericsson was die voor Best Music Device. Voor deze award viel de MBS-900 van het merk in de prijzen, vanwege zijn geweldige design. Ook waren de journalisten het erover eens dat de geluidskwaliteit ontzettend goed is.

MBS-900 

De LG HFB-500 was niet alleen in de categorie Best Plug-in Carkit de beste, ook in de categorie Most Innovative Accessory werd de HFB-500 tot winnaar verkozen. Het apparaat is zo innovatief omdat hij een zonnepaneel heeft waar hij energie uit haalt. Met twee uur laden kan het apparaat maar liefst één uur bellen.

HFB-500 

In de laatste categorie, Best Designed Accessory, viel een Jabra bluetooth headset in de prijzen, namelijk de JX20 Pura. Deze gadget is ontworpen in samenwerking met het designerteam van Jacob Jensen, dat er een uniek design aan heeft gegeven. Verder is de headset lekker compact en comfortabel in gebruik, aldus de jury.

Afbeelding JX20 
KEF porsche design

De perfecte design headset? | KEF Porsche Design Space One Wireless review lees verder

WebVR Samsung Gear VR

VR porno op Samsung’s Gear VR kijken: zo werkt het lees verder

smartphone controller

Vijf onmisbare add-ons die je smartphone een boost geven lees verder

Apple AirPods ontploft

Apple onderzoekt ontploffende AirPods 🔥 lees verder

Ringke Fusion

De beste cases en hoesjes voor de Apple iPhone X lees verder

iPhone X selfie camera

‘Opvolger Apple iPhone X gaat Samsung Galaxy Note 8 achterna’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters