Sony Ericsson F305 krijgt walkman broertje

Het volgende paar telefoons van Sony Ericsson staat alweer op de planning. De pas aangekondigde F305 van het merk zal binnenkort gekoppeld worden aan een vergelijkbaar Walkman toestel.

Dat Sony Ericsson werkt met een zogenaamde “Copy-paste strategie” is al langer bekend. Hiermee wordt bedoeld dat ze bijna hetzelfde toestel meerdere malen op de markt zetten, met een andere marketingstrategie. Recentelijk dook een Walkman versie van de Sony Ericsson G705 op, nu is het de F305 die verblijdt wordt met een Walkman versie. Het toestel zal, net als de F305, een low-end slider worden. Dit keer echter niet gericht op gaming, maar geheel gefocust op muziek. De specificaties zullen niet veel verschillen van die van de F305. Dit wil zeggen dat het toestel een 2 megapixel camera, verwisselbare frontjes en stereo speakers. Dat het toestel verwisselbare frontjes heeft, betekend natuurlijk ook dat er meerdere kleuren zullen zijn. De enige kleur voor het toestel die op dit moment bekend is, is paars.

Data zijn, zowel voor de aankondiging als het moment dat het toestel in de winkels moet liggen, vooralsnog niet bekend. Ook prijzen kan op het moment nog niets over gezegd worden, hoewel wij een prijs van ongeveer €150,- simlock vrij verwachten.

Bron

Afbeelding w305 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters