Sony Ericsson gaat 2011 portfolio-smartphones voorzien van Android 4.0

Sony Ericsson Nederland heeft via Facebook laten weten dat alle smartphones die in 2011 geïntroduceerd zijn en nu over Android 2.3.4 beschikken, ook het volgende Androidplatform aangemeten krijgen. De fabrikant duidt hiermee op Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

De Nederlandse tak van de fabrikant heeft deze uitspraak via Facebook gedaan. Een klant van Sony Ericsson stelde via het sociale platform de vraag of Xperia-smartphones eveneens een update naar Android Ice Cream Sandwich tegemoet kunnen gaan zien. Sony Ericsson antwoordde hierop in heldere bewoordingen dat alle smartphones die door de fabrikant in 2011 geïntroduceerd zijn en die nu ook over Android 2.3.4 beschikken, ook een update tegemoet kunnen zien naar het volgende Androidplatform in 2012.

Met het volgende Androidplatform bedoelt Sony Ericsson naar verwachting specifiek Android 4.0, aangezien de patches van Android 2.3 niet als volgend platform aangemerkt kunnen worden. De toestellen die dus een update tegemoet kunnen gaan zijn zijn de Xperia Play, neo, neo V, mini pro, ray, pro, active, arc en arc S. Of de Sony Ericsson Live ook meegenomen wordt met de update is nog onduidelijk. De fabrikant wil nog niet loslaten wanneer de updates uitgebracht zullen worden. Dit wordt via de website van de producent gecommuniceerd als de tijd daar is.

Sony Ericsson Nederland: We zijn van plan om onze 2011 Xperia smartphone portfolio na Gingerbread 2.3.4. te upgraden met het volgende Android-platform. De officiële Sony Ericsson communicatie over software-upgrades wordt altijd door mijn internationale collega’s gepubliceerd op onze product blog: http://blogs.sonyericsson.com/

Sony Ericsson Ice Cream Sandwich

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Niels -

   SE heeft in het begin heel veel kritiek gehad omdat ze de x10 uitbrachten met Android 1.6 en de update vrij laat kwam dus ik verwacht dat ze hier wel van geleerd hebben. Vooral ook omdat ze van plan zijn alleen nog maar smartphones te maken en die zullen allemaal op Android draaien.

   1. Danijel -

    Idd, de 2011 line-up heeft nog vorige maand een update gekregen naar 2.3.4 en 4.0 is dus ook al onderweg. Ze hebben er van geleerd, LG nog niet..

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Android P 9.0

‘Android P 9.0 omarmt notch en redesign moet iPhone-gebruikers overhalen’ 🔥 lees verder

Samsung heeft eindelijk zijn belabberde emoji gefixt lees verder

Smartphones samsung IDC vlaggenschepen smartphonemarkt phoneswap

Zo maak je je Android toestel net zo snel als een iPhone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters