Sony Ericsson gaat 2011 portfolio-smartphones voorzien van Android 4.0

Sony Ericsson Nederland heeft via Facebook laten weten dat alle smartphones die in 2011 geïntroduceerd zijn en nu over Android 2.3.4 beschikken, ook het volgende Androidplatform aangemeten krijgen. De fabrikant duidt hiermee op Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

De Nederlandse tak van de fabrikant heeft deze uitspraak via Facebook gedaan. Een klant van Sony Ericsson stelde via het sociale platform de vraag of Xperia-smartphones eveneens een update naar Android Ice Cream Sandwich tegemoet kunnen gaan zien. Sony Ericsson antwoordde hierop in heldere bewoordingen dat alle smartphones die door de fabrikant in 2011 geïntroduceerd zijn en die nu ook over Android 2.3.4 beschikken, ook een update tegemoet kunnen zien naar het volgende Androidplatform in 2012.

Met het volgende Androidplatform bedoelt Sony Ericsson naar verwachting specifiek Android 4.0, aangezien de patches van Android 2.3 niet als volgend platform aangemerkt kunnen worden. De toestellen die dus een update tegemoet kunnen gaan zijn zijn de Xperia Play, neo, neo V, mini pro, ray, pro, active, arc en arc S. Of de Sony Ericsson Live ook meegenomen wordt met de update is nog onduidelijk. De fabrikant wil nog niet loslaten wanneer de updates uitgebracht zullen worden. Dit wordt via de website van de producent gecommuniceerd als de tijd daar is.

Sony Ericsson Nederland: We zijn van plan om onze 2011 Xperia smartphone portfolio na Gingerbread 2.3.4. te upgraden met het volgende Android-platform. De officiële Sony Ericsson communicatie over software-upgrades wordt altijd door mijn internationale collega’s gepubliceerd op onze product blog: http://blogs.sonyericsson.com/

Sony Ericsson Ice Cream Sandwich

 

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Telekoopwijzer video uitgelicht

Telekoopwijzer: dit zijn de beste high-endsmartphones van deze zomer lees verder

Officieel: Samsung Galaxy Note 9 wordt op 9 augustus onthuld lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters