Sony Ericsson gaat 2011 portfolio-smartphones voorzien van Android 4.0

Sony Ericsson Nederland heeft via Facebook laten weten dat alle smartphones die in 2011 geïntroduceerd zijn en nu over Android 2.3.4 beschikken, ook het volgende Androidplatform aangemeten krijgen. De fabrikant duidt hiermee op Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

De Nederlandse tak van de fabrikant heeft deze uitspraak via Facebook gedaan. Een klant van Sony Ericsson stelde via het sociale platform de vraag of Xperia-smartphones eveneens een update naar Android Ice Cream Sandwich tegemoet kunnen gaan zien. Sony Ericsson antwoordde hierop in heldere bewoordingen dat alle smartphones die door de fabrikant in 2011 geïntroduceerd zijn en die nu ook over Android 2.3.4 beschikken, ook een update tegemoet kunnen zien naar het volgende Androidplatform in 2012.

Met het volgende Androidplatform bedoelt Sony Ericsson naar verwachting specifiek Android 4.0, aangezien de patches van Android 2.3 niet als volgend platform aangemerkt kunnen worden. De toestellen die dus een update tegemoet kunnen gaan zijn zijn de Xperia Play, neo, neo V, mini pro, ray, pro, active, arc en arc S. Of de Sony Ericsson Live ook meegenomen wordt met de update is nog onduidelijk. De fabrikant wil nog niet loslaten wanneer de updates uitgebracht zullen worden. Dit wordt via de website van de producent gecommuniceerd als de tijd daar is.

Sony Ericsson Nederland: We zijn van plan om onze 2011 Xperia smartphone portfolio na Gingerbread 2.3.4. te upgraden met het volgende Android-platform. De officiële Sony Ericsson communicatie over software-upgrades wordt altijd door mijn internationale collega’s gepubliceerd op onze product blog: http://blogs.sonyericsson.com/

Sony Ericsson Ice Cream Sandwich

 

cybersecurity

Maak (geen) kennis met ZooPark: alle enge malware in één lees verder

Android Popsicle

Android P beta nu beschikbaar op 11 smartphones! (Sony, Nokia en meer) lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Telekoopwijzer: de vijf beste budgetsmartphones van dit voorjaar lees verder

headphone jack Samsung Galaxy S7 Edge kopen Samsung Galaxy S8

De Samsung Galaxy S7(Edge) krijgt eindelijk Android Oreo! lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters