Sony Ericsson gaat strenger testen

Sony Ericsson’s onderdirecteur van Groot Brittannië en Ierland, Nathan Vautier, heeft gezegd dat Sony Ericsson haar testproces voor nieuwe telefoons gaat aanscherpen. Aanleiding is een aantal incidenten met telefoons die snel kapot gaan.

Sony Ericsson XPERIA X1 scheurtjes

Nathan Vautier, werkzaam als onderdirecteur van Sony Ericsson in Groot Brittannië en Ierland heeft gezegd dat de producent haar testprocedure voor nieuwe telefoons gaat aanscherpen. Nu gebeurt het nog vaak dat modellen met veel ontwerpfouten en bugs op de markt komen, wat vanzelfsprekend niet goed is voor het imago van Sony Ericsson. Daarnaast zijn alle reparaties die uitgevoerd worden en de toestellen die vervangen moeten worden niet erg positief voor de financiën van het bedrijf. Aanleiding van de uitspraak is de C905 die erg veel teruggebracht is vanwege problemen met de software en de speaker. In nieuwere modellen moet dit over zijn, maar van de oude batches zijn maar liefst 30% van de toestellen aan de producent geretourneerd.

De C905 was echter niet de enige aanleiding voor het aanscherpen van het testproces. Ook eerder zijn al veel negatieve berichten naar buiten gekomen over verschillende Sony Ericsson-toestellen. Zo zwellen sommige exemplaren van de BST-33-batterij op, heeft de XPERIA X1 last van scheurtjes en is er natuurlijk het bekende toetsenbordprobleem van de S500i en de W580i. Hopelijk is na deze aanscherpingen het probleem opgelost en zullen we geen nieuwe toestellen meer zien die massaal problemen krijgen.

Bron: GSM Helpdesk Nederland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    1. Dominick -

      Wow, dat is wel heel snel. Hoeveel dagen heb je het toestel al? Als het binnen drie dagen is kun je nog terug gaan naar de winkel om hem als DOA direct te laten omruilen 🙂

iMessage

Waarom iMessage nooit naar Android gaat komen lees verder

Apple Watch 3

WatchOS 4 onthuld: dit is er nieuw in grote update voor Apple Watch lees verder

Apple

Livestream: zo volg je vanavond live Apple’s WWDC 2017 keynote evenement lees verder

Whatsapp

Zo verdient Facebook geld met Whatsapp lees verder

Google I/O 2017

Kijk alle aankondigingen van Google I/O 2017 keynote terug lees verder

Tele2 unlimited

Tele2 overtreft T-Mobile in prijzenoorlog met onbeperkt abonnement lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters