Sony Ericsson gaat Visual Voicemail aanbieden op telefoons

Sony Ericsson heeft een deal gesloten met een bedrijf dat gespecialiseerd is in Visual Voicemail. Het bedrijf is van plan om deze dienst naar al haar nieuwe telefoons te gaan brengen zodat de consumenten meer functionaliteit krijgen op hun telefoons.

Visual Voicemail

Het bedrijf Comverse heeft in een persbericht laten weten dat het een samenwerking is aangegaan met de producent Sony Ericsson. Comverse is gespecialiseerd in het implementeren van de Visual Voicemail-techniek op mobiele telefoons en zou dit ook gaan bewerkstelligen voor Sony Ericsson. Volgens Comverse is Sony Ericsson van plan om Visual Voicemail naar al haar telefoons te brengen en de techniek hiervoor zou van de leverancier komen. Sony Ericsson zelf heeft de deal nog niet bevestigd maar gebruikers kunnen er vanuit gaan dat nieuwe telefoons naar verwachting wel van deze dienst gebruik kunnen gaan maken bij de producent.

Met Visual Voicemail kunnen gebruikers hun voicemail berichten chronologisch overzien op hun telefoon. De berichten staan dan ook lokaal opgeslagen op het toestel en worden opgeslagen als geluidsbestand die ten alle tijden is af te spelen. De berichten worden weergegeven als een sms met een geluidsbestand erin waardoor het opzoeken van het juiste bericht stukken makkelijker moet worden. In Nederland is de provider T-Mobile vooralsnog de enigste telco die het ondersteunt. De telco heeft de dienst speciaal in het leven geroepen voor de introductie van de iPhone.

Bron: Businesswire

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters