Sony Ericsson geeft twee nieuwe modellen prijs in Facebook-wedstrijd

Sony Ericsson heeft in een Facebook-wedstrijd afbeeldingen en namen van twee nieuwe telefoons vrijgegeven. Het gaat om twee toestellen die verschillende namen kunnen hebben, waarvan je er eentje moet kiezen om te kunnen winnen.

Sony Ericsson Txt Pro en mix

Hoe de toestellen dus precies gaan heten laat Sony Ericsson nog even in het midden. De keuze gaat tussen txt pro en Mix, Text mini messenger en Mixing mini of Messaging pro en Mini Walkman. Specificaties van het duo zijn ook nog niet vrijgegeven, maar nu de competitie online staat kan de officiële aankondiging niet lang meer duren. Reviewexemplaren worden al over twee weken naar de deelnemers verstuurd, dus waarschijnlijk komen de twee ook erg snel in de winkels terecht.

De qwerty-slider van de twee wisten we al iets over, het toestel lekte namelijk al een keer als CK15i. Overigens ook toen zonder verdere info. Het is duidelijk dat het gaat om één Walkman-telefoon en een ‘normaal’ toestel. Beiden zijn het featurephones, en daarmee zijn het meteen de eerste toestellen zonder Android die Sony Ericsson dit jaar zal aankondigen.

Je kunt hier terecht voor de wedstrijd, waarmee je kans maakt om maar liefst tien toestellen te winnen. Om te winnen moet je videoreview van één van de toestellen maken. Dat toestel zal je van 31 mei tot 5 juni te leen krijgen. Als je review vervolgens de meeste stemmen krijgt, dan win je tien exemplaren van het toestel.

Sony Ericsson txt pro en mix

 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters