Sony Ericsson geeft X10-update vrij in Nederland

De Eclair-update van de Sony Ericsson Xperia X10 was al even af, maar toch duurde het even voordat Nederlandse bezitters van dit toestel ook met de update aan de slag konden. Nu is het eindelijk zo ver.

Android Eclair

Het is alweer twee weken geleden dat de wereldwijde uitrol van de Android 2.1-updates van de Sony Ericsson Xperia X10, X10 mini en X10 mini pro begon. In Nederland moesten we echter nog even wachten, omdat ook de lokale afdeling van Sony Ericsson én de locale afdeling van Google de update moesten goedkeuren. Dat laatste is eindelijk gebeurd en afgelopen week zijn alle drie de updates uitgerold. De laatste, die van de X10 zelf, kwam gisteren beschikbaar.

De update is via de gebruikelijke manier binnen te halen, namelijk door de Sony Ericsson Update Service te draaien. Daar zul je als het goed is bij het aansluiten van je toestel te horen krijgen dat er een update is. Dat is trouwens niet bij alle provider-versies al het geval, want of en wanneer die updates uikomen, wordt door de provider beslist.

De eerste ervaringen met de update zijn positief, veel gebruikers melden dat hun toestel weer als nieuw aanvoelt. Het geheel zou een stuk soepeler lopen en er zijn weer veel extra applicaties voor de toestellen beschikbaar.

Bron: Androidworld

cybersecurity

Maak (geen) kennis met ZooPark: alle enge malware in één lees verder

Android Popsicle

Android P beta nu beschikbaar op 11 smartphones! (Sony, Nokia en meer) lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Telekoopwijzer: de vijf beste budgetsmartphones van dit voorjaar lees verder

headphone jack Samsung Galaxy S7 Edge kopen Samsung Galaxy S8

De Samsung Galaxy S7(Edge) krijgt eindelijk Android Oreo! lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters