Sony Ericsson geeft X10-update vrij in Nederland

De Eclair-update van de Sony Ericsson Xperia X10 was al even af, maar toch duurde het even voordat Nederlandse bezitters van dit toestel ook met de update aan de slag konden. Nu is het eindelijk zo ver.

Android Eclair

Het is alweer twee weken geleden dat de wereldwijde uitrol van de Android 2.1-updates van de Sony Ericsson Xperia X10, X10 mini en X10 mini pro begon. In Nederland moesten we echter nog even wachten, omdat ook de lokale afdeling van Sony Ericsson én de locale afdeling van Google de update moesten goedkeuren. Dat laatste is eindelijk gebeurd en afgelopen week zijn alle drie de updates uitgerold. De laatste, die van de X10 zelf, kwam gisteren beschikbaar.

De update is via de gebruikelijke manier binnen te halen, namelijk door de Sony Ericsson Update Service te draaien. Daar zul je als het goed is bij het aansluiten van je toestel te horen krijgen dat er een update is. Dat is trouwens niet bij alle provider-versies al het geval, want of en wanneer die updates uikomen, wordt door de provider beslist.

De eerste ervaringen met de update zijn positief, veel gebruikers melden dat hun toestel weer als nieuw aanvoelt. Het geheel zou een stuk soepeler lopen en er zijn weer veel extra applicaties voor de toestellen beschikbaar.

Bron: Androidworld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Delucxe -

  @Gast Heuvel: pc companion opnieuw installeren en dan gewoon gaan voor de update. Alles wijst zich vanzelf dan. Komt goed!

  Het HD filmen is overdag uiteraard beter dan s'nachts maar bij een party met veel lichteffecten zal het een genot zijn! Dit weekend maar eens ff uitproberen;). Ik leg m maar eens aan de lader voordat ie morgenavond leeg is, zit al iets meer dan 2 dagen te downloaden en te msnen buitten me werktijden. Batterij duur is beter dan voorheen! Mijn geduld is beloond maar ik ben wel benieuwd of de X10-lijn nog geupdate wordt met 2.3 als de tijd rijp is! En mocht dat zo zijn, laat ze dan aub sneller zijn dan de concurrentie want dán heeft SE pas al hun klanten overtuigd van hun kunnen want achterlopen op anderen dat wilt een modern mens niet.
  Kijk die reacties op het blog van SE-products… Die reacties zijn meer dan de moeite waard voor SE om hun vertrouwen terug te winnen met 2.3.

  De groeten

 2. Vincent -

  Tot de dag vandaag heb ik nog niks gemerkt kwa update
  ik heb zelf de vodafone xperia x10i

  WANEER komt vodafone eens over de brug met die UPDATE 2.1

 3. Mandy -

  Ik heb ook t-mobile, maar kon hem wel direct zaterdagnacht al updaten! Werkt prima, heb het idee dat alles veel sneller werkt. Het ziet er ook veel mooier uit. Tot nu toe ben ik erg positief!

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Android P 9.0

‘Android P 9.0 omarmt notch en redesign moet iPhone-gebruikers overhalen’ 🔥 lees verder

Samsung heeft eindelijk zijn belabberde emoji gefixt lees verder

Smartphones samsung IDC vlaggenschepen smartphonemarkt phoneswap

Zo maak je je Android toestel net zo snel als een iPhone lees verder

OnePlus 5T review design

Contacten van oude naar nieuwe Android smartphone overzetten: zo werkt het lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters