Sony Ericsson geeft X10-update vrij in Nederland

De Eclair-update van de Sony Ericsson Xperia X10 was al even af, maar toch duurde het even voordat Nederlandse bezitters van dit toestel ook met de update aan de slag konden. Nu is het eindelijk zo ver.

Android Eclair

Het is alweer twee weken geleden dat de wereldwijde uitrol van de Android 2.1-updates van de Sony Ericsson Xperia X10, X10 mini en X10 mini pro begon. In Nederland moesten we echter nog even wachten, omdat ook de lokale afdeling van Sony Ericsson én de locale afdeling van Google de update moesten goedkeuren. Dat laatste is eindelijk gebeurd en afgelopen week zijn alle drie de updates uitgerold. De laatste, die van de X10 zelf, kwam gisteren beschikbaar.

De update is via de gebruikelijke manier binnen te halen, namelijk door de Sony Ericsson Update Service te draaien. Daar zul je als het goed is bij het aansluiten van je toestel te horen krijgen dat er een update is. Dat is trouwens niet bij alle provider-versies al het geval, want of en wanneer die updates uikomen, wordt door de provider beslist.

De eerste ervaringen met de update zijn positief, veel gebruikers melden dat hun toestel weer als nieuw aanvoelt. Het geheel zou een stuk soepeler lopen en er zijn weer veel extra applicaties voor de toestellen beschikbaar.

Bron: Androidworld

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Telekoopwijzer uitgelicht

Dit zijn de beste high-endsmartphones van dit voorjaar lees verder

Samsung AR Emoji

Apple loopt met Face ID twee jaar voor op Android lees verder

Google Instant Apps

Instant Apps: Google Play laat je nu games spelen zonder installatie lees verder

smartphone veiligheid

Android is volgens Google nu even veilig als iOS lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters