Sony Ericsson goes P!nk

Sony heeft de samenwerking met zangeres P!nk uitgebreid van de gameconsoles en gadgets naar de mobiele telefoons.

Sony Ericsson brengt binnenkort de W660i P!nk edition op de markt,. Zoals de naam al doet vermoeden is het een (oud)roze uitvoering van het toestel dat enkele maanden geleden, tijdens de CeBIT, aan het grote publiek getoond werd. Hiermee zet SE zijn samenwerking voor met de zangers P!nk. Deze telefoon is bedoeld voor de dames en Sony Ericsson heeft er dan ook hoge verwachtingen van.

Dit strakke 3G-toestel zal ook verkrijgbaar zijn in de kleuren ‘Record Black’ en ‘Rose Red’ en biedt feautures als UMTS, een 2 megapixel camera, FM-radio, TrackID, Memory Stick Micro-slot, album art-ondersteuning, Bluetooth 2.0 met A2DP, een 2 inch TFT-display met 262k kleuren en Picture Blogging. Ook ondersteunt de W660 USB2.0, RSS-feeds en Full HTML Web browsing. De afmetingen van het toestel zijn 102 x 46 x 14,5 mm en het gewicht is 93 gram. Accessoires die erbij geleverd worden zijn onder meer een 512MB M2-kaartje en een Stereo Handsfree Headset HPM-70.

Wanneer de W660i P!nk in de winkels zal liggen en of dat ook hier in Nederland en Belgie gaat gebeuren is nog niet bekend.

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters