Sony Ericsson gooit zijn deuren open voor applicaties

Sony Ericsson heeft gisteren bekendgemaakt dat ontwikkelaars hun applicaties kunnen gaan aanmelden voor PlayNow Arena. Hiermee zet de producent de deur open voor nieuwe applicaties in zijn online winkel.

Sony Ericsson PlayNow Arena

Sony Ericsson heeft gisteren de deur opengezet voor ontwikkelaars die graag hun applicatie in PlayNow Arena terug willen vinden. Via een speciale pagina van de producent kunnen ontwikkelaars hun applicatie insturen ter goedkeuring door Sony Ericsson. Momenteel worden alleen nog Symbian OS-applicaties en Java-applicaties geaccepteerd. Sony Ericsson kent dezelfde propositie als zijn concurrenten als het gaat om het delen van de omzet met ontwikkelaars. De producent geeft 70 procent van de prijs van de verkochte applicatie aan de ontwikkelaars en houdt 30 procent voor zichzelf. Bedrijven als Nokia, Apple en Samsung houden dezelfde structuur aan, iets wat door Apple in de wereld is gebracht. Ontwikkelaars kunnen via PlayNow Arena potentieel 200 miljoen gebruikers benaderen. Ontwikkelaars kunnen applicaties zowel gratis al betaald aanbieden binnen de winkel.

PlayNow Arena beschikt momenteel al over een sloot aan applicaties, thema’s en muziekbestanden. Een korte impressie van PlayNow Arena kun je terug vinden in onze Sony Ericsson W995 review.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

iMessage

Waarom iMessage nooit naar Android gaat komen lees verder

Apple Watch 3

WatchOS 4 onthuld: dit is er nieuw in grote update voor Apple Watch lees verder

Apple

Livestream: zo volg je vanavond live Apple’s WWDC 2017 keynote evenement lees verder

Whatsapp

Zo verdient Facebook geld met Whatsapp lees verder

Google I/O 2017

Kijk alle aankondigingen van Google I/O 2017 keynote terug lees verder

Tele2 unlimited

Tele2 overtreft T-Mobile in prijzenoorlog met onbeperkt abonnement lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters