'Sony Ericsson GreenHeart rond oktober in de winkels'

Sony Ericsson heeft gisteren tijdens een Hyves-persevent aan All About Phones bevestigd dat de GreenHeart-lijn vanaf oktober in de winkels zal liggen. Inmiddels hebben we zelf met het toestel gespeeld en de nodige plaatjes gemaakt.

Sony Ericsson C901 GreenHeart AAP

Gisteren stelde Sony Ericsson All About Phones in de gelegenheid om tijdens het Hyves-persevent om foto’s te maken van de nieuwe Greenheart telefoons. Zo is minimaal de helft van de toestellen van gerecycled plastic. Verder zal er een zogenaamde ‘Zero Charger’ meegeleverd worden, die automatisch volledig zal uitschakelen als er geen toestel aan hangt, waardoor je hem altijd in het stopcontact kunt laten zitten. Sony Ericsson zal geen geprinte handleidingen meer bijvoegen bij de twee toestellen en daarnaast zitten er ook op de toestellen verschillende applicaties die consumenten bewuster moeten maken van het milieu.

De twee toestellen die Sony Ericsson met het groene label op de markt zal gaan zetten is de C901 GreenHeart en de Naite. Beiden toestellen zullen rond oktober in de winkels moeten gaan liggen, zo bevestigde Sony Ericsson aan All About Phones. Hieronder kun je alvast een eerste ‘feel’ krijgen voor beide toestellen.

Sony Ericsson C901 GreenHeart

De Sony Ericsson C901 GreenHeart is een erg mooi en vooral klein toestel geworden. Het toestel is spierwit en dat past er erg mooi bij. Wel kregen we het gevoel dat het toestel meer de dames zal gaan aanspreken dan de heren echter is dat zeker geen minpunt. De C901 reageert snel, ligt prima in de hand en ziet er strak uit. De navigatie-toets werkt prima en de knoppen kunnen ook met grote vingers bediend worden als dat moet. Tot slot heeft de C901 een mooi helder-scherm en daarnaast is de fotokwaliteit wederom erg goed te noemen zoals we dat gewend zijn van Sony Ericsson.

Overigens is het goed om te melden dat het toestel zeer zeker niet goedkoop aanvoelt, iets waar we wel bang voor waren aangezien het met het milieu in het achterhoofd is geproduceerd.

Sony Ericsson C901 GreenHeart AAP

 

Sony Ericsson C901 GreenHeart

 

Sony Ericsson C901 GreenHeart

 

Sony Ericsson C901 GreenHeart

 

Sony Ericsson C901 GreenHeart

 

Sony Ericsson C901 GreenHeart

 

Sony Ericsson Naite GreenHeart

De Sony Ericsson Naite GreenHeart is een heel ander soort toestel dan de C901. Het toestel is iets ruiger qua uiterlijk maar ligt erg solide in de hand. Het toestel was snel te noemen ook al had het nog bèta-firmware erop staan. Daarnaast merk je wel dat dit toestel veel meer voor mannen met een groen hart bedoeld is en dat is uiteraard geen probleem. Ook hierbij is het scherm wederom goed te noemen en de fotokwaliteit is natuurlijk minder dan bij zijn zusje. De navigatie-toets werkt wederom erg prettig en alle knoppen zijn groot en duidelijk. Het toestel past gemakkelijk in je zak en is erg handzaam. Wat ons betreft is het een prima low-end toestel voor zover we dat in deze korte tijd konden beoordelen.

Sony Ericsson Naite GreenHeart AAP

 

Sony Ericsson Naite GreenHeart

 

Sony Ericsson Naite GreenHeart

 

Sony Ericsson Naite GreenHeart

 

Sony Ericsson Naite vs C901 GreenHeart AAP

 

Sony Ericsson Naite GreenHeart

 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters