Sony Ericsson introduceert de C903 en de W395

Sony Ericsson heeft vandaag twee nieuwe telefoons geintroduceerd, te weten de C903 en de W395. De C903 zal beschikken over een 5-megapixelcamera en de W395 is op muziek gericht.

Een week voor het MWC zijn alle ogen gericht op de telecommarkt en februari staat zoals elk jaar in het teken van de nieuwste telefoons voor het komende jaar. Een week voor de conferentie worden alvast veel nieuwe toestellen gelanceerd en deze kunnen we vervolgens een week later zelf in onze hand houden als we in Barcelona zijn. Sony Ericsson heeft inmiddels de eerste twee gelanceerd, te weten de C903, en de W395 die bedoeld is voor de muziekmarkt. De C903 beschikt over een 5-megapixelcamera en zal in drie kleuren beschikbaar worden gesteld. Daarnaast beschikt het toestel over aGPS en smile detection. Het is een mid-range toestel dat voorzien is van vrolijke kleuren en prima specificaties.

Harold de Kort, communicatiemanager bij Sony Ericsson Benelux: “De C903 Cyber-shot is een creatieve, stijlvolle aanvulling op ons middensegment. De C903 Cyber-shot bouwt voort op Sony Ericssons traditie in digitale fotografie en maakt het vastleggen van bijzondere beelden nog gedenkwaardiger.”

se_c903_frontangledopen 

De W395 is een Walkmantoestel dat de low-end markt moet gaan bedienen met zijn 2-megapixelcamera. De betaalbare W395 is daarnaast uitgerust met speciale bedieningstoetsen voor muziek, een 1GB geheugenkaart en een FM-radio om de muziekervaring erop compleet te maken. Het toestel zal voorlopig alleen in het houd uitkomen en moet over twee maanden in de winkels liggen voor een prijs rond de 150 euro.

De Kort: “Sony Ericsson is trots op haar kennis van de jongerenmarkt en de W395 is een mobiele telefoon die met zijn fantastische muziekkwaliteit aan al hun wensen tegemoet komt. Dit is onze betaalbaarste slider-telefoon tot nu toe, waarmee niet alleen muziek, maar ook videoclips en foto’s met vrienden kunnen worden gedeeld voor een ultieme entertainmentervaring.”

sony_ericsson_w395 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters