Sony Ericsson introduceert de MH907-headset met bewegingssensor

Sony Ericsson heeft vandaag ’s werelds eerste headset geïntroduceerd voor haar telefoons waarin een bewegingssensor zit ingebouwd. De headset weet wanneer een gebruiker de oortjes uit zijn oor neemt waarna automatisch de muziek wordt stopgezet.

Sony Ericsson MH907

Zoals verwacht heeft Sony Ericsson vandaag middels een webcast een unieke accessoires geïntroduceerd die het luisteren naar muziek en het opnemen van telefoontjes een stuk leuker en makkelijker moet maken op je telefoon. De nieuwe MH907-headset van de producent heeft namelijk een bewegingssensor met zich mee gekregen waardoor de headset kan aanvoelen of oortjes in het oor van de gebruiker zitten of niet. Zo kun je bijvoorbeeld je telefoon opnemen door simpelweg de oortjes in je oor te doen en weer ophangen door ze uit je oor te nemen. Ook de muziek is op de zelfde manier afspeelbaar en stopt ook gelijk weer als je de oortjes uit je oor neemt. Sony Ericsson noemt deze technologie Motion Activated Headphones en is naar eigen zeggen de eerste producent die een dergelijk product op de wereld heeft gezet. De MH907 is beschikbaar vanaf midden oktober 2009 en de headset zal zijn dienst doen op de meeste telefoons van Sony Ericsson met een Fast Port-aansluiting.

Zelf hebben we al even met de headset kunnen spelen en wat ons vooral opviel is dat Sony Ericsson erg goed nagedacht heeft over deze bijzonder accesoires. Zo zijn er in-ear oordopjes meegeleverd zodat de muziek die eruit komt optimaal is. Ook komt de headset in twee kleurtjes uit, te weten zwart en wit, waardoor zowel mannen als vrouwen van deze nieuwe technologie kunnen gaan genieten. Ons voorlopig oordeel is dan ook dat er weer een kwaliteitsproduct door de producent op de markt is gezet met een goed doordachte technologie waar mensen zeker wat aan zullen hebben.

Sony Ericsson MH907

 

Sony Ericsson MH907

 

Sony Ericsson MH907

 

Sony Ericsson MH907

 

Sony Ericsson MH907

 

Sony Ericsson MH907

 

KEF porsche design

De perfecte design headset? | KEF Porsche Design Space One Wireless review lees verder

WebVR Samsung Gear VR

VR porno op Samsung’s Gear VR kijken: zo werkt het lees verder

smartphone controller

Vijf onmisbare add-ons die je smartphone een boost geven lees verder

Apple AirPods ontploft

Apple onderzoekt ontploffende AirPods 🔥 lees verder

Ringke Fusion

De beste cases en hoesjes voor de Apple iPhone X lees verder

iPhone X selfie camera

‘Opvolger Apple iPhone X gaat Samsung Galaxy Note 8 achterna’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters