Sony Ericsson introduceert nieuwe naam accessoire-portfolio met twee nieuwe headsets

Sony Ericsson heeft onlangs twee nieuwe bluetooth-headsets aangekondigd en hiermee meteen meer structuur in haar accessoire-portfolio aangebracht. Accessoires heten voortaan ‘Extras’ bij Sony Ericsson en worden opgedeeld in vier categorieën.

Sony Ericsson VH110

“Talk, Play, Listen en Go met de nieuwe Sony Ericsson Extras,” begon Sony Ericsson haar persbericht afgelopen week. Hiermee doelt het bedrijf op een nieuwe naamgeving en stuctuur van haar accessoires-portfolio. Voortaan zal Sony Ericsson haar accessoires niet meer onder de naam accessoire op de markt zetten, maar heten ze ‘Sony Ericsson Extras’. Deze naam doelt uiteraard op het feit dat je met een accessoire feitelijk iets extra’s aan je telefoon toevoegt. Naast de nieuwe naam deelt Sony Ericsson haar portfolio ook op in vier categorieën: Talk, Play, Listen en Go. De eerste is bedoeld voor accessoires die het makkelijker maken om gesprekken met je telefoon te voeren, met de tweede worden leuke extra functies aan je mobiel toegevoegd, de derde categorie is voor muziek-gerelateerde extras en de laatste categorie is bedoeld voor op reis. “In het kader van onze Communicatie Entertainment-strategie hebben wij bij het ontwikkelen van onze telefoons goed naar de consumenten en hun behoeften geluisterd en dit beginsel hebben we ook toegepast op de accessoires,” vertelt Harold de Kort, Communicatiemanager bij Sony Ericsson. “Wij willen dat consumenten hun mobiele telefoon optimaal kunnen gebruiken en Sony Ericsson Extras zal hen helpen de accessoire te vinden die perfect aansluit bij hun wensen.”

Sony Ericsson VH410

Naast deze nieuwe naamgeving van haar accessoire-portfolio heeft Sony Ericsson ook twee nieuwe extras aangekondigd, beide in de categorie Talk. Het gaat om de VH110 en de VH410, twee bluetooth-headsets die onder het GreenHeart-vaandel vallen. Dit betekend dat ze gemaakt zijn van gerecycled plastic, geverfd met verf op waterbasis en verpakt in een kleine verpakking om CO2 te besparen bij het transport. De VH110, te vinden in de foto links, is met een prijs van €20,- de goedkoopste van de twee headsets en biedt basale functies. De VH410, rechts afgebeeld, kost een tientje meer en is voor die prijs uitgerust met ruisonderdrukking, bewegingsbesturing en kan met twee telefoons tegelijk werken. Uiteraard wist De Kort ook nog wat over de beide headsets te melden: “De VH110 is zeer voordelig en de VH410 staat garant voor glasheldere gesprekken en een supereenvoudige oproepafhandeling. Bovendien werken we continu aan meer open platforms. Bluetooth™ is slechts één goed voorbeeld. Sony Ericsson Extras kunnen namelijk worden gebruikt in combinatie met elk willekeurig Bluetooth™-apparaat – dus niet alleen met de telefoons van Sony Ericsson. Via Sony Ericsson Extras willen we praten nog plezieriger maken door middel van meer keus en meer betaalbare opties.”

KEF porsche design

De perfecte design headset? | KEF Porsche Design Space One Wireless review lees verder

WebVR Samsung Gear VR

VR porno op Samsung’s Gear VR kijken: zo werkt het lees verder

smartphone controller

Vijf onmisbare add-ons die je smartphone een boost geven lees verder

Apple AirPods ontploft

Apple onderzoekt ontploffende AirPods 🔥 lees verder

Ringke Fusion

De beste cases en hoesjes voor de Apple iPhone X lees verder

iPhone X selfie camera

‘Opvolger Apple iPhone X gaat Samsung Galaxy Note 8 achterna’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters