Sony Ericsson introduceert X10 mini pro Fashion Edition

Sony Ericsson heeft als sponsor van de Elite Model Look 2010 een speciaal pakket geïntroduceerd dat de komende maand de catwalk gaat beklimmen. X10 mini pro Fashion Edition is inmiddels vergeven aan de winnares van Elite Model Look 2010 die inmiddels in Shanghai meedoet aan de wereldwijde verkiezing.

Op 28 augustus was de Nederlandse finale van de Elite Model Look 2010, een evenement voor jonge modellen dat voor de vierde keer op rij werd gehouden. De voorrondes van deze modellenwedstrijd werden door heel Nederland gevoerd in grote winkelcentra en hieruit kwamen een hoop jonge modellen naar voren die kans maken op een contract bij Elite Model Agency en daarnaast een nieuwe Sony Ericsson Xperia smartphone. Terwijl de TV uitzendingen van Elite Model Look 2010 pas eind dit jaar beginnen was vorige week al de finale van de show en de winnares moest nog deze week naar China afreizen om Nederland te vertegenwoordigen bij de internationale versie van de show. Uiteindelijk hebben meer dan 100 meiden de voorrondes gehaald en hebben enkele duizenden meiden mee gedaan aan de show.

Als winnares kwam dit jaar de 15-jarige Lucette van Beek naar voren. Zei is op dit moment in Shanghai om deel te nemen aan de Internationale Elite Model verkiezing en met de door Sony Ericsson geleverde X10 Mini Pro Fashion Edition zal ze dagelijks bloggen over haar ervaringen en zal ze haar voortgang blijven geven van de show. Eind deze week vindt de finale plaats en dan zal duidelijk zijn of Lucette ook Internationaal gewonnen heeft. “Met dit sponsorship willen we laten zien wat wij met onze slogan make.believe bedoelen. Lucette had een droom om ooit een beroemd model te worden en binnen twee weken na auditie in het plaatselijke winkelcentrum heeft ze een concract bij Elite Models en staat ze in Shanghai voor een Internationale Jury”, aldus Harold de Kort van Sony Ericsson. “En met het de Xperia X10 mini pro laat ze ons meegenieten van haar avonturen”. Vanaf eind deze maand zal Sony Ericsson samen met T-mobile de speciale X10 mini pro Fashion Edition in de Nederlandse T-mobile winkels hebben liggen.

Elite Model Look 2010

 

Elite Model Look 2010

 

Elite Model Look 2010

 

Sony Ericsson X10 mini pro Fashion Edition

 

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters