Sony Ericsson Jalou is nieuwe fashion-statement

Sony Ericsson heeft vandaag de Jalou gepresenteerd, een verassend klein fashiontelefoontje dat in samenwerking met Dolce & Gabbana op de markt gezet zal worden. Het diamantachtige uiterlijk en de gouden accenten in de D&G-versie moeten van dit toestel een waar fashion-statement maken.

Sony Ericsson Jalou voorkant open pers

De fashiontelefoons van Sony Ericsson zijn nooit echt van de grond gekomen, met uitzondering van de S500 waren ze allemaal redelijk weinig verkocht en nooit echt lang blijven hangen. Daar moet nu een verandering in komen met de Sony Ericsson Jalou. Dit modetoestel dat gezien kan worden als de opvolger van de Z555i zal namelijk niet alleen in een gewone versie op de markt komen, maar ook in een Dolce & Gabbana-versie. Met deze luxe versie met gouden accenten en pre-loaded D&G-content wil D&G een comeback in de telecomwereld maken na de eens succesvolle D&G-versie van de Motorola RAZR.

De Sony Ericsson Jalou valt vooral op door zijn kleine uiterlijk en diamantachtige design, waarmee het telefoontje menig vrouwenhart voor zich moet gaan winnen. De Jalou heeft natuurlijk ook niet de minste specificaties met zich meegekregen en doet met zijn 3,2-megapixelcamera, FM-radio, MicroSD-geheugenkaartslot en Bluetooth-ondersteuning niet onder voor menig ander mid-range toestel. Het display is met een doorsnede van 2 inch en zijn QVGA-resolutie niet het grootste te noemen, maar voor je dagelijkse bezigheden moet het genoeg zijn. De Jalou moet in het vierde kwartaal van dit jaar op de markt komen voor een nog onbekende prijs.

Sony Ericsson Jalou

 

Sony Ericsson Jalou groep

 

Sony Ericsson Jalou D&G

 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters