Sony Ericsson Kate laat zich weer zien en komt niet alleen

Het Sony Ericsson toestel genaamd Kate was al vaker uitgelekt, maar een naam en live foto’s waren er nog niet. Deze zijn nu, samen met nog wat specificaties, uitgelekt.

We wisten in oktober al te melden over het Sony Ericsson toestel met de codenaam “Kate” maar erg veel was er nog niet bekend. Nu zijn ook de uiteindelijke naam en een live foto van het toestel op internet verschenen. Ook een aantal extra specificaties kwamen naar buiten.

Uit de nieuwe informatie is op te maken dat het toestel C510 gaat heten en samen met twee andere Cyber-Shot toestellen aan het begin van volgend jaar aangekondigd zal worden. Deze toestellen, Frances en Filippa zullen een 5 megapixel camera hebben, in tegenstelling tot de 3.2 megapixel sensor die in de C510 zal zitten. Deze toestellen zullen dus ook hoger geplaatst worden en vanzelfsprekend duurder worden. De toestellen zullen allemaal zaken als Face Detection, BestPic en een flitser hebben. Frances zal de duurste van de drie worden met onder andere een GPS ontvanger ingebouwd. Daarnaast zal dit toestel een slider worden, Kate en Filippa zullen beide candy bars worden.

De onderstaande foto, die dus nieuw uitgelekt is, toont zowel Kate als Filippa. Het achterste toestel van de twee moet Kate worden en de goedkoopste van de twee zijn. De voorste is Filippa, welke wat hoger in Sony Ericsson’s lineup zal worden geplaatst.

Afbeelding kate 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters