Sony Ericsson komt eind maart 2012 met Android 4.0 als update

Fabrikant Sony Ericsson heeft als eerste Androidproducent bekendgemaakt wanneer Android 4.0 voor zijn smartphones uit zal gaan komen. De producent zal de update eind maart starten voor de 2011-smartphones.

smartphones het gaat updaten en niet veel later legde het ook nauwkeurig uit wat er allemaal bij een dergelijke update komt kijken. Om ontwikkelaars nog verder te ondersteunen gaf de producent zelfs voor het eerst een vroege alpha rom vrij van Android 4.0.1 met haar eigen skin er al in verwerkt. Nu gaat de producent een stap verder door te melden dat de update uiterlijk begin april verwacht kan worden voor haar consumenten.

Alle Sony Ericsson smartphones die in 2011 zijn aangekondigd en gelanceerd zullen over Android 4.0 gaan beschikken. Hieronder valt de Xperia arc, arc S, Xperia PLAY, Xperia neo, neo V, Xperia mini, mini pro, Xperia pro, Xperia active, Xperia ray en de nieuwe Sony Ericsson Live with Walkman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. gwystyl2 -

    Wel apart hoeveel verschil een beetje communicatie kan uitmaken. In de praktijk komen 'eerste kwartaal 2012', 'ergens in 2012' en 'begin 2012' waarschijnlijk op hetzelfde neer, maar 'uiterlijk begin april' stelt je verwachtingspatroon wel in op 'waarschijnlijk eind maart'. Als de updates dan eerder komen, valt het alleen maar mee. Samsung-gebruikers gaan waarschijnlijk vanaf de eerste week van januari zeuren en blijven dat doen tot de update er is ūüôā
    Goede zet van SE wat mij betreft. Beter communiceren en een ruime marge nemen dan heel vaag zijn.

Android Oreo Google I/O

Android O: acht onmisbare features om naar uit te kijken lees verder

Pokémon Go

Legendarische Pokémon komen naar Pokémon Go: zo vang je ze lees verder

AirConsole spelletjes

De vijf beste spelletjes voor op tv met je smartphone als controller lees verder

Dit zijn de vijf beste mobiele dating-apps van dit moment lees verder

Pure nostalgie: RuneScape komt naar je smartphone! lees verder

Eindelijk: WhatsAppp maakt terugtrekken berichten mogelijk en meer lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters