'Sony Ericsson komt later vandaag met de Gandalf-headset'

De site Mobile-Review heeft een review gepubliceerd van een nieuwe headset van Sony Ericsson die later vandaag door de producent aangekondigd zou gaan worden. De headset heeft een speciale sensor die weet of de headset in je oor zit of niet.

De algemeen bekende website Mobile-Review heeft weer eens vroegtijdig een recensie gepubliceerd van een product dat nog niet aangekondigd is. Later vandaag zal Sony Ericsson een nieuw accessoires gaan bekendmaken en Mobile-Review is de producent weer eens voor geweest door wereldkundig te maken wat we kunnen gaan verwachten. Deze keer Sony Ericsson een headset gaan introduceren genaamd de Gandalf. De headset heeft een soort van ingebouwde accelerometer waardoor de telefoon bepaalde acties kan uitvoeren aan de hand van het gebruik van de headset. Zo kun je de telefoon opnemen door simpelweg de headset in je oor te doen en ophangen door hem uit je oor te nemen. Ook begint de muziek als je de headset in oor doet en stopt hij weer als je de oortjes uit je oor haalt. De in-ear plugs zien er erg goed uit en vooral stevig.

Later vandaag zal blijken of Sony Ericsson daadwerkelijk deze headset voor ons in petto heeft. Onduidelijk is nog wat de prijs van de nieuwe headset zal gaan worden.

Sony Ericsson Gandalf-headset

 

Sony Ericsson Gandalf-headset

 

Sony Ericsson Gandalf

 

Bron: Mobile-Review

KEF porsche design

De perfecte design headset? | KEF Porsche Design Space One Wireless review lees verder

WebVR Samsung Gear VR

VR porno op Samsung’s Gear VR kijken: zo werkt het lees verder

smartphone controller

Vijf onmisbare add-ons die je smartphone een boost geven lees verder

Apple AirPods ontploft

Apple onderzoekt ontploffende AirPods 🔥 lees verder

Ringke Fusion

De beste cases en hoesjes voor de Apple iPhone X lees verder

iPhone X selfie camera

‘Opvolger Apple iPhone X gaat Samsung Galaxy Note 8 achterna’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters