Sony Ericsson komt met de Yendo Walkman-telefoon en de Cedar GreenHeart

Sony Ericsson heeft een nieuwe touchscreen Walkman-telefoon aangekondigd genaamd de Yendo. Ook de nieuwe groene telefoon genaamd de Cedar moet het portfolio van de producent nog verder versterken.

Sony Ericsson Yendo

Sony Ericsson doet haar oude Walkman-lijn weer eer aan door wederom een nieuwe telefoon aan te kondigen die voorzien is van het speciale menu om muziek af te spelen. De Yendo is een touchscreen toestel dat voorzien is van het eigen vernieuwde OS van Sony Ericsson en erg lijkt op het Android OS dat we ook op de Xperia X10 kunnen terug vinden. Alles is netjes in het blauw weergegeven en ook hier zijn de vier hoekstenen in het startscherm terug te vinden. De opzet van het menu is bij de Yendo gelijk aan die van de Xperia X10 mini’s en aan de Xperia X8 die ook onlangs aangekondigd is. De Yendo beschikt over een 2-megapixelcamera en een 2.6-inch touchscreen. Het Walkman-menu is weer helemaal door het toestel heen verwerkt en de covers van de Yendo kunnen gemakkelijk vervangen worden door een leuk kleurtje. Het toestel is uiteraard ook voorzien van een 3.5mm headphone-jack om de muziekbeleving optimaal te maken.

De Yendo zal rond de herfst in de winkels liggen en slechts 119 euro gaan kosten. Verschillende backcovers zullen beschikbaar zijn om het toestel te personaliseren.

Sony Ericsson Cedar

Een nieuwe bar-telefoon bij Sony Ericsson is ook toegevoegd aan het assortiment. Zoals het een echte Green Heart beaamt is de Cedar voorzien van een naam van een echte boom net als de Hazel. De Cedar is een nette strak gevormde telefoon die al voor 99 euro van eigenaar moet gaan wisselen. Het toestel beschikt over een 2-megapixelcamera en heeft ook een blauw menu mee gekregen die helemaal in lijn is met de andere Sony Ericsson-telefoons. Nieuw op de Cedar is de Widget Manager 2.0; een applicatie waarmee gebruikers via het standby-scherm toegang krijgen tot sociale netwerk. Bovendien is deze telefoon ook ontworpen volgens de designfilosofie van ‘human curvature’, die nu in het hele Sony Ericsson-assortiment consistent is doorgevoerd.

Specificaties als UMTS, Bluetooth en een 3.5mm headphonejack mogen er niet op ontbreken. Ook bied het toestel de mogelijkheid voor Exchange synchronisatie waardoor het ook aantrekkelijk wordt voor zakelijke gebruikers. De Cedar is helemaal recyclebaar en dus milieuvriendelijk. Ook deze telefoon zal vanaf de herfst verkrijgbaar zijn voor een prijs van rond de 99 euro.

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters