'Sony Ericsson komt met een Walkman-smartphone op basis van Android'

Uit een gelekte wallpaper van de marketingafdeling van Sony Ericsson zou blijken dat de producent weer bezig is met een Walkman-telefoon. De poster duidt op een smartphone en de kans is groot dat het op basis van Android zal zijn.

De marketingafdeling van Sony Ericsson schijnt zich voor te bereiden op een marketingcampagne voor een Walkman-smartphone van de producent. De website Androidcommunity meent een afbeelding in handen gekregen te hebben die deze geruchten onderschrijft. Op de wallpaper is de tekst te zien, “een slimmere Walkman-telefoon is onderweg”. Daarnaast is het logo van de producent en het logo van Walkman te zien op de afbeelding. Tot slot doet het lampje boven de Walkman-logo vermoeden dat het inderdaad om een smartphone gaat.

Eerder waren er al geruchten dat de producent met een touchscreen Walkman-telefoon zal gaan komen. Niet veel later was ook de eerste afbeelding van het toestel gelekt dat verdacht veel op een Xperia X10 mini lijkt.

Sony Ericsson gaf eerder aan dat het zich volledig op het Android OS gaat richten en dat het nog meer smartphones zal gaan lanceren dit jaar. Het Walkman-merk is erg sterk en de producent heeft er vroeger veel profijt van gehad. Ook Sony lijkt brood te zien in Walkman en schijnt intern toe te juichen dat Sony Ericssonhet weer gaat gebruiken en marketen.

Sony Ericsson Walkmann Android

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Tulling -

  Via[url=http://www.xperiablog.net/2011/03/01/sony-ericsson-prepping-android-walkman-phone/] Xperia Blog[/url]:
  Update: Reliable commenter Lollylost100 suggests that this image may be fake. He has had a close look at the make.believe graphic and shows that there is a difference between the one below and the official one (mainly with the font in the letter ‘a’). Click [url=http://img121.imageshack.us/img121/5102/22015867.png]here [/url]for his evidence.

 2. HTC-Rules -

  Lijkt mij nutteloos om nog een android toestel te lanceren met als enige verschil een iets betere media player. Je kan al verschillende van de market downloaden dus zie niet de toegevoegde waarde.

  1. scrublife -

   dit geld btw ook voor Gast Samsung-Rules.
   de walkman merk is erg sterk de meeste mensen hebben een walkman telefoon gehad.Naar de tekst van jullie, zie ik dat jullie er nooit een hebben gehad want de meeste smarth phones hebben een shitty eqeulizer, zelfde shitty mps speler en shitty geluid.
   Dus ik zie er veel mogelijk heden in voor se een Android walkman te gaan brengen want de laatste tijd is er niet veel specialisatie voor muziek in telefoons.
   btw jullie namen zijn ook niet echt objectie,

 3. Samsung-Rules -

  Ze zullen toch met echt iets goeds moeten komen.

  En dan bedoel ik dat het veel formaten ondersteund, en een zeer uitgebreide speler is.

  De meeste toestellen tegenwoordig hebben alle redelijk uitgebreide spelers die al het een en ander ondersteunen.

  Ook is er maar een zeer kleine markt voor dit gebeuren.

  Mij lijkt het verstandig ze het toestel simpel houden en de speler iets unieks van maken. Ik denk dat de meeste mensen voor die doelgroep verder weinig aan hun toestel eisen.

  We zullen zien wat er komt.. heb mijn twijfels..

Apple apparaten

Zo stap je naadloos over van Apple naar Android lees verder

Waarom iPhones het volgend jaar winnen van Android toestellen lees verder

Samsung Galaxy A8 (2018) lekt in vol ornaat: Infinity Display lees verder

Samsung Galaxy S8 home knop

Onthullingsdatum Samsung Galaxy S9 en goed nieuws gelekt lees verder

T-Mobile

Kogel door de kerk: T-Mobile neemt concurrent Tele2 over lees verder

Vivo vingerafdrukscanner

Bevestigd: dit is de eerste smartphonefabrikant met vingerafdrukscanner in scherm lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters