'Sony Ericsson komt met een Walkman-smartphone op basis van Android'

Uit een gelekte wallpaper van de marketingafdeling van Sony Ericsson zou blijken dat de producent weer bezig is met een Walkman-telefoon. De poster duidt op een smartphone en de kans is groot dat het op basis van Android zal zijn.

De marketingafdeling van Sony Ericsson schijnt zich voor te bereiden op een marketingcampagne voor een Walkman-smartphone van de producent. De website Androidcommunity meent een afbeelding in handen gekregen te hebben die deze geruchten onderschrijft. Op de wallpaper is de tekst te zien, “een slimmere Walkman-telefoon is onderweg”. Daarnaast is het logo van de producent en het logo van Walkman te zien op de afbeelding. Tot slot doet het lampje boven de Walkman-logo vermoeden dat het inderdaad om een smartphone gaat.

Eerder waren er al geruchten dat de producent met een touchscreen Walkman-telefoon zal gaan komen. Niet veel later was ook de eerste afbeelding van het toestel gelekt dat verdacht veel op een Xperia X10 mini lijkt.

Sony Ericsson gaf eerder aan dat het zich volledig op het Android OS gaat richten en dat het nog meer smartphones zal gaan lanceren dit jaar. Het Walkman-merk is erg sterk en de producent heeft er vroeger veel profijt van gehad. Ook Sony lijkt brood te zien in Walkman en schijnt intern toe te juichen dat Sony Ericssonhet weer gaat gebruiken en marketen.

Sony Ericsson Walkmann Android

 

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters