Sony Ericsson komt met Experience-packs

Sony Ericsson komt met Experience Packs vol accessoires voor de X10-serie. Er zijn drie verschillende packs te krijgen, variërend van het Live View microdisplay met wat extra’s tot een doos vol nieuwe covers voor de achterkant van de telefoons.

Sony Ericsson X10 mini pro

De drie packs zijn totaal verschillend:

Pack XP110 heet het Fitness Experience Pack en het is bedoeld voor sportieve mensen. Hierin vind je een LiveView micro display, waarmee je informatie van de telefoon op een mini-display kunt bekijken dat je als polshorloge kunt dragen. Er komt een SportyPal Pro app bij, een polsband en een clip, en een micro-usb-oplader. Dit pack is bestemd voor alle X10-modellen, dus de X10, de X10 mini en de X10 mini pro.

Pack XP120 heet het Business Experience Pack. Zoals de naam al aangeeft, is het voor de zakenlui. In de doos zit een bluetooth noise shield handsfree VH700 oortje, een office suite pro-applicatie met zes maanden gebruiksrechten, en een MicroUSB-kabel genaamd EC300. Daarmee kun je de X10 opladen met elke pc met een usb-poort. Ook deze pack is compatible met alle drie de X10-telefoons.

Pack XP130 is het Design Experience Pack. Hierin zitten drie modieuze backcovers, waarmee je de achterkant van de Xperia X10 mini kunt verfraaien. Tevens een aantal apps waaronder eentje voor modenieuws en nog een voor roddelnieuws, wallpapers en nog wat modieuze zaken. Deze pack is dus alleen voor de X10 mini bestemd.

De prijzen voor al deze packs zijn nog onbekend.

xp110 pack

 

xp120 pack

 

xp 130 pack

 

Bron: unwired review

KEF porsche design

De perfecte design headset? | KEF Porsche Design Space One Wireless review lees verder

WebVR Samsung Gear VR

VR porno op Samsung’s Gear VR kijken: zo werkt het lees verder

smartphone controller

Vijf onmisbare add-ons die je smartphone een boost geven lees verder

Apple AirPods ontploft

Apple onderzoekt ontploffende AirPods 🔥 lees verder

Ringke Fusion

De beste cases en hoesjes voor de Apple iPhone X lees verder

iPhone X selfie camera

‘Opvolger Apple iPhone X gaat Samsung Galaxy Note 8 achterna’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters