Sony Ericsson komt met LiveView-accessoire

Sony Ericsson heeft een nieuwe accessoires aangekondigd die fungeert als een extra scherm voor haar smartphones. Het 128×128 pixels grote scherm werkt alleen met de Android-telefoons van de producent en kan ook als horloge gedragen worden.

Sony Ericsson LiveView

Sony Ericsson heeft een leuke toevoeging geïntroduceerd voor haar Xperia X10-lijn. Een nieuwe accessoires genaamd LiveView fungeert als extern scherm voor de Android-telefoons waarop informatie te zien is van het toestel. De accessoire werkt alleen met Android 2.0 en hoger volgens de producent waardoor de X8 vooralsnog er niet mee overweg kan. Via Bluetooth wordt informatie van de X10-telefoons uitgelezen en het schermpje van 1.3-inch weergeeft informatie als de kalander, gemiste gesprekken en het afspelen van muziek. Ook Facebook-updates zullen worden weergegeven via het externe scherm en uiteraard is ook Twitter te volgen. De producent zal accessoires bij het product gaan leveren zodat het als horloge gedragen kan worden.

Het apparaat zal vanaf het vierde kwartaal van dit jaar op de markt gaan komen, naar verwachting kort na de Android 2.1-update voor de X10-smartphones. De LiveView zal 79 euro gaan kosten en werkt vooralsnog alleen met de X10-lijn.

WebVR Samsung Gear VR

VR porno op Samsung’s Gear VR kijken: zo werkt het lees verder

smartphone controller

Vijf onmisbare add-ons die je smartphone een boost geven lees verder

Apple AirPods ontploft

Apple onderzoekt ontploffende AirPods 🔥 lees verder

Ringke Fusion

De beste cases en hoesjes voor de Apple iPhone X lees verder

iPhone X selfie camera

‘Opvolger Apple iPhone X gaat Samsung Galaxy Note 8 achterna’ lees verder

Apple AR Bril

Krijgt Apple’s AR bril de discutabele iPhone X inham? lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters