Sony Ericsson komt met maarliefst 13 nieuwe kleuren

Dat Sony Ericsson haar oude toestellen probeert te verkopen door nieuwe kleuren ervan op de markt te brengen, is bij velen bekend. In de afgelopen week heeft het merk echter maar liefst dertien nieuwe kleuren voor oude toestellen aangekondigd.

Het begon allemaal afgelopen dinsdag, 26 augustus, toen via http://www.semcblog.com iets bekend werd over een nieuwe kleur van de SE G502: “Celerity Red”. Ook werd bekend dat er waarschijnlijk meerdere toestellen in een nieuwe kleur uitgevoerd zouden worden.

De G502 in de kleur “Celerity Red”

De volgende dag was het al meteen raak: via hetzelfde SEMCblog kwam informatie naar buiten van maar liefst vier nieuwe kleuren. Het betrof de W350i en de W980i. De eerste kreeg de kleuren “Turbo Red” en “Wisteria Purple”. De tweede werd voorzien van de kleuren “Opera Brown” en “Violin Red”.

Op het, helemaal uit het niets verschenen, blog Cellphonesail was inmiddels een post verschenen dat de C902 in “Cinnamon Bronze” en “Titanium Silver” uitgevoerd zou worden. Ook was er in de post te vinden dat de W910i twee nieuwe kleuren zou krijgen: “Lipstick Pink” en “Prime Silver”. Tot slot was er in diezelfde post nog te vinden dat de C702 de kleur “Energy Black” zou krijgen. Even later verschenen dan ook, wederom op SEMCblog, foto’s van de nieuwe kleuren van de C902 en W910i. Hieruit bleek ook dat de kleur “Titanium Silver” van de C902 dezelfde kleur is als de zilveren kleur waarin de James Bond editie van het toestel is uitgevoerd.

Nog dezelfde dag kwam ook de nieuwe kleur van de C702 op de foto te staan. Ditmaal was het weer de blog Cellphonesail die de afbeelding lekte.

Meteen de volgende dag, zaterdag 30 augustus, kwamen de nieuwe kleuren van de T280 naar buiten, ook weer via het blog Cellphonesail. Hiermee lijkt even een einde te zijn gekomen aan de kleurtjes manie van Sony Ericsson, echter zijn er nog geruchten over een witte versie van de W980i. Mocht deze er inderdaad komen, dan kunt u dat lezen in “Het grote nieuwe kleurtjes topic voor Sony Ericsson”.

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters