Sony Ericsson komt met nieuwe range van GreenHeart-telefoons

De nieuwe GreenHeart-telefoons van Sony Ericsson zijn vanochtend aangekondigd door de producent. De persconferentie die vanochtend plaatsvond laat twee nieuwe toestellen zien die erg begaan zijn met het milieu.

Sony Ericsson heeft vanochtend haar nieuwe groene-telefoons aangekondigd. De groene-facetten van het toestel zijn inmiddels bekend en duidelijk is dat de toestellen erg begaan zijn met het milieu. Als we Sony Ericsson mogen geloven zal de telefoon in ieder geval deels gemaakt zijn van bio- of gerecycled plastic en zullen ze geleverd worden in dozen van gerecycled karton. Zo is minimaal de helft van het toestel van gerecycled plastic. Verder zal er een zogenaamde ‘Zero Charger’ meegeleverd worden, die automatisch volledig zal uitschakelen als er geen toestel aan hangt, waardoor je hem altijd in het stopcontact kunt laten zitten. Sony Ericsson zal geen geprinte handleidingen meer bijvoegen bij de twee toestellen en daarnaast zitten er ook op de toestellen verschillende applicaties die consumenten bewuster moeten maken van het milieu.

De twee toestellen die Sony Ericsson met het groene label op de markt zal gaan zetten is de C901 GreenHeart en de Naite. Beiden toestellen zullen na de zomer in de winkels moeten gaan liggen.

GreenHeart-telefoons

 

GreenHeart-telefoons

 

Bron: Sony Ericsson

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters