Sony Ericsson komt met outdoor-speakers MS500

Sony Ericsson heeft vandaag een nieuwe accessoire gelanceerd die speciaal bedoeld is voor outdoorliefhebbers die ook wel van een muziekje houden. De MS500 is een robuuste Bluetooth-speaker die je door middel van een koordje met een haak overal aan kunt hangen.

Sony Ericsson MS500 voorkant

Sony Ericsson heeft vandaag een nieuwe accessoire gelanceerd in de vorm van de MS500 Bluetooth-speaker. Het apparaat is gericht op outdoorliefhebbers met een passie voor muziek en werd dan ook onder de noemer ‘outdoor-speaker’ gepresenteerd door Sony Ericsson. De speaker heeft een robuust uiterlijk en wordt geleverd met een stoere strap waarmee je hem overal kunt dragen. De speaker werkt met bijna alle telefoons die het A2DP- of AVRCP-Bluetoothprofiel ondersteunen en kan binnen een bereik van 10 meter draadloos je muziek spelen. Voorzien van AA-batterijen kan het apparaat tot 5 uur muziek spelen, wat redelijk goed is voor een Bluetooth-speaker.

De MS500 zal in twee kleuren op de markt komen, namelijk de afgebeelde zwart met oranje kleur en een vrouwelijke wit met roze variant. De zwart met oranje variant wordt geleverd met een stoere zwarte strap met een karabijnhaak aan het uiteinde, de wit met roze variant komt met een elegante witte strap. Beide varianten zullen in het derde kwartaal van dit jaar beschikbaar worden voor verkoop.

Sony Ericsson MS500 zijkant

 

Sony Ericsson MS500 actie

 

Bron: SEMC Blog

KEF porsche design

De perfecte design headset? | KEF Porsche Design Space One Wireless review lees verder

WebVR Samsung Gear VR

VR porno op Samsung’s Gear VR kijken: zo werkt het lees verder

smartphone controller

Vijf onmisbare add-ons die je smartphone een boost geven lees verder

Apple AirPods ontploft

Apple onderzoekt ontploffende AirPods 🔥 lees verder

Ringke Fusion

De beste cases en hoesjes voor de Apple iPhone X lees verder

iPhone X selfie camera

‘Opvolger Apple iPhone X gaat Samsung Galaxy Note 8 achterna’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters