Sony Ericsson komt met twee nieuwe kleuren W205

In de aanloop voor de grote Sony Ericsson aankondiging van volgende week, heeft Sony Ericsson alvast wat nieuwe kleuren vrijgegeven voor de W205. Deze low-end Walkman phone is vooral gericht op jeugdige consumenten en daar sluiten deze twee kleuren prima bij aan.

De Sony Ericsson W205 is een toestel dat vooral opvalt door zijn geringe grootte, dat is de snelle conclusie die wij trokken na het toestel even aanschouwd te hebben op de TeleVisie-beurs. Nu heeft het toestel er nog een tweede reden bij waarom hij opvalt: de kleur. Hoewel de originele kleuren zwart en wit niet zo inspirerend waren, heeft Sony Ericsson nu twee felle kleuren toegevoegd die erg goed passen bij de doelgroep van de W205. Het toestel is gericht op de jeugd en de nieuwe baby-rose en fel-blauwe edities van het toestel benadrukken dat nog eens.

Sony Ericsson W205 vier kleuren

 

De twee nieuwe kleuren hebben natuurlijk, zoals gebruikelijk bij Sony Ericsson, ook een mooie doopnaam meegekregen. De rose versie heeft de stempel Sakura Pink gekregen en de blauwe versie heet Windy Blue. Of de kleuren ook naar Nederland zullen komen, is op dit moment nog niet bekend. De Nederlandse Sony Ericsson website toont ze nog niet, maar misschien komt dat nog en anders is de kans niet gering dat een webshop de nieuwe kleuren naar Nederland importeert. De prijzen zullen naar verwachting ongeveer een tientje hoger liggen dan die van de zwarte en witte versie.

Sony Ericsson W205 Sakura Pink

 

Sony Ericsson W205 Windy Blue

 

Bron: SEMC Blog

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters