Sony Ericsson komt met twee nieuwe toestellen genaamd Yari en Aino

Sony Ericsson heeft zojuist in Londen twee nieuwe toestellen aangekondigd: de Yari en de Aino. Het eerste toestel zal een midrange-toestel zijn en het tweede, de Aino, zal voorzien zijn van een touchscreen en een toetsenbord. Deze slider zal op het eigen OS van Sony Ericsson draaien.

Sony Ericsson Jari

Sony Ericsson heeft tijdens een event in Londen zojuist de Sony Ericsson Yari en Aino gelanceerd. Het bedrijf heeft hiermee gekozen voor een nieuwe naamgeving voor zijn toestellen en maakt daarmee duidelijk dat een nieuwe weg is ingeslagen. De Sony Ericsson Yari wordt een mid-range toestel met een leuk vernieuwd uiterlijk. De Yari is de eerste mobiele telefoon met gebaren- en motion-games buiten de Japanse markt, zo maakte Sony Ericsson bekend tijdens het event in Londen. Met een gebaren- en motion-game beweeg je je lichaam om te spelen in plaats van dat je alleen maar drukt op de knoppen van de telefoon. Dat is niet alleen een leuke ervaring, maar je blijft er ook nog fit bij. Als je moe bent geworden van de games dan zijn er nog heel veel andere multimediale functies om van te genieten. Eén van de games die meegeleverd gaan worden is Fifa 10, waar verstokte gamers erg blij mee zullen zijn. Daarnaast zal het toestel een 5-megapixelcamera en gebarenherkenning krijgen.

Het toestel zal na de zomer in de winkels komen te liggen voor een bedrag van rond de 400 euro.

Sony Ericsson Jary

 

Sony Ericsson Jary

 

Sony Ericsson Jary

 

Aino Sony Ericsson

Het tweede toestel, met de naam Aino, zal het beste van twee werelden krijgen aldus Sony Ericsson. Via een keyboard gecombineerd met een intuïtieve touch UI mediamodus zullen gebruikers het toestel kunnen besturen. Daarnaast zal er naar eigen zeggen een unieke media browser aanwezig zijn, die je een duidelijk overzicht geeft van alle content. Het toestel zal makkelijk te bedienen zijn met je vingers. Voor het echte belgemak zal er ook gebruik gemaakt kunnen worden van een toetsenbord dat onder het toestel uitschuift. Het toestel heeft een beetje de looks van van een W995. Daarnaast wordt Remote Play voor PlayStation 3 meegeleverd. Remote Play, oorspronkelijk ontwikkeld voor de PSP, stelt je in staat om via jouw mobiele telefoon de PlayStation 3 te bedienen of toegang krijgen tot de content ervan. Je kunt dit heel eenvoudig thuis doen door een lokaal netwerk tussen de PlayStation 3 en de Aino op te zetten.

Het toestel heeft ook Media Home. Met deze toepassing haal je eenvoudig en automatisch mediacontent van Media Go op je pc naar je mobiele telefoon via Wi-Fi. Je doet gewoon je Aino in zijn oplader en het toestel synchroniseert automatisch alle laatst toegevoegde media content op je pc. Zo heb je altijd de recentste liedjes, video’s of foto’s op je telefoon. Tot slot weet Sony Ericsson te melden dat de Aino een 8,1-megapixelcamera, aGPS en Bluetooth zal krijgen. Het zal een quad-band toestel worden met UMTS en HSDPA. Tot slot zal er een 3-inch touchscreen op zitten zodat kopers van dit toestel voorzien zijn van een ‘gevoelige interface’.

Sony Ericsson Aino

 

Sony Ericsson Aino

 

Sony Ericsson Aino

 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters