Sony Ericsson komt officieel met 3 nieuwe toestellen !

Een paar dagen geleden doken deze twee toestellen al op in het geruchtencircuit en vandaag heeft Sony Ericsson de T270 en T280 ook officieel aangekondigd. Beide toestellen zijn met name bedoeld voor de zogenaamde ‘Emerging Markets’ in landen als China en India, daar waar het GSM kopende publiek doorgaans iets minder te besteden heeft dan bij ons.

De specificaties van beide toestellen zijn nagenoeg gelijk. Beiden zijn voorzien van dual-band GSM, GPRS, Bluetooth en een 1.7 inch kleurendisplay van 128×160 pixels. Afhankelijk van de regio waar het toestel uitgebracht wordt verschillen de GSM frequentiebanden, de ‘i’ versies hebben dual-band GSM support op 900 en 1800 MHz terwijl de ‘a’ versies geschikt zijn voor de 850 en 1900 MHz netwerken.

De T280 is de iets duurdere uitvoering en heeft een 1.3 megapixel camera. De T270 heeft geen camera. Beide toestellen zullen nog dit kwartaal in diverse landen in de winkels verschijnen, ook hier in Nederland en België.

“De T280i is een telefoon die twee duidelijk verschillende groepen zal aanspreken”, aldus Eric Rikken, head of Markeling bij Sony Ericsson Benelux. “Het toestel is gebaseerd op aantrekkelijke Sony Ericsson telefoons zoals de T610i. De T280i ziet er goed uit en komt tegemoet aan de wensen van gebruikers; of dit nu de zakelijke gebruiker is op zoek naar een compacte business telefoon of de dagelijkse gebruiker die vraagt om een stijlvolle cameratelefoon.”

Daarnaast komt ook de Z555 in een nieuwe kleur beschikbaar.

Afbeelding z555 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters