Sony Ericsson kondigt de C510 en W508 aan

Sony Ericsson heeft tijdens de CES de Sony Ericsson C510 en W508 aangekondigd. De C508 beschikt over Smile Shutter en de W508 komt in een hoop vrolijke kleuren op de markt.

Sony Ericsson heeft het wereldwijde publiek vandaag verblijd met twee nieuwe mid-range toestellen. De C510 is het eerste toestel uit de nieuwe serie van de producent. Het toestel beschikt over een 3.2 megapixel camera met een nieuwe functionaliteit genaamd smile shutter. Deze functionaliteit zorg ervoor dat het toestel een foto maakt als iemand lacht en hierdoor worden er beter foto’s gemaakt door het toestel. Daarnaast beschikt het toestel over UMTS, HSDPA en kan er ook nog een M2 geheugenkaart in.

Harold de Kort, Communicatiemanager bij Sony Ericsson Benelux: “Sinds de oprichting van het bedrijf zijn we marktleider en pionier in het cameratelefoonsegment. Met groot genoegen onthullen we nu de C510 Cyber-shot, onze meest toegankelijke Cyber-shot-telefoon tot nu toe, met een groot aantal nieuwe functies die normaal gesproken alleen op exclusievere telefoons beschikbaar zijn. Dankzij functies zoals Smile-Shutter en integratie met YouTube en HP’s Snapfish is de C510 Cyber-shot een toestel dat ontzettend veel gebruiksplezier geeft. Met deze telefoon kunnen we nieuwe markten en consumenten bereiken voor onze Cyber-shot™-telefoonbeleving.”

sony-ericsson-c510-3 

Naast de C510 is er ook een W508 geïntroduceerd die behoort tot de Walkman serie van Sony Ericsson. Ook dit toestel heeft een 3.2 megapixel camera echter is het grote verschil dat de W508 een clamshell formaat heeft. Het toestel beschikt ook over A2DP, UMTS en HSDPA en natuurlijk een geheugenkaart voor muziek. Het toestel kan tevens wisselen van uiterlijk doordat Sony Ericsson covers heeft gemaakt voor het toestel waardoor je elke dag een ander toestel kunt hebben.

“De W508 Walkman-telefoon bouwt voort op onze trendsettende Walkman-serie en het succes van de W380i. Voor mensen die met hun mobiele telefoon hun eigen stijl en persoonlijkheid willen laten zien, heeft ons creatieve designteam stijlvolle, verwisselbare frontjes ontwikkeld, waarmee je van de W508 elke dag een andere telefoon maakt.”

De C510 en W508 zullen volgende maand in de winkels liggen voor een prijs rond de 300 euro.

w508_53321

 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters